Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίστευτο σκηνικό με τον Γιουσέιν Μπολτ και τον…κάμεραμαν! (vid)

Untitled+6Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε το γύρο του θριάμβου στη “Φωλιά του Πουλιού” όταν θρονιάστηκε κάτω από έναν εικονολήπτη. Δείτε την άτυχη στιγμή.

Ο Τζάστιν Γκάτλιν δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα τον Γιουσέιν Μπολτ. Τα κατάφερε ένας εικονολήπτης στη “Φωλιά του Πουλιού”. Ο Τζαμαϊκανός είχε ξεκινήσει να κάνει το γύρο του θριάμβου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 200 μέτρα, το 10ο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όταν παρασύρθηκε από έναν εικονολήπτη που τον ακολουθήσε και κινούνταν με ένα Segway.

Ο εικονολήπτης έχασε τον έλεγχο του… οχήματος και χτύπησε τον Μπολτ, ο απόλυτος σταρ του στίβου έπεσε κάτω, σηκώθηκε και συνέχισε να πανηγυρίζει. Ο εικονολήπτης αναμένεται να δώσει συνεντεύξεις τις επόμενες ώρες. Εκείνοι που σίγουρα θα “χλώμιασαν” ήταν οι επικεφαλής στην ομάδα της Τζαμάικας και ο μάνατζερ της “αστραπής”, ο Ιρλανδός Ρίκι Σιμς. Ο Μπολτ δεν έχει τελειώσει ακόμα τη δουλειά του στο Πεκίνο, αφού έχει και τη σκυταλοδρομία 4χ100μ. και βέβαια τα πόδια του κοστίζουν εκατομμύρια.

“Προσπάθησε να με σκοτώσει, δεν ξέρω τι συνέβη“, είπε ο Μπολτ σε δηλώσεις του στο BBC, προτού απευθυνθεί στον Μάικλ Τζόνσον και on camer του ζήτησε θυμωμένος να σταματήσει να τον αμφισβητεί.

Δείτε την άτυχη στιγμή στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected