Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Relax – Απολαυστική βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον στο Europa League!

Πάνω από 20 παιχνίδια απαριθμεί η αποψινή βραδιά για το Europa League και το Cafe “Relax” (Κεντρικής 141) στη Βέροια σας προσφέρει μια ποδοσφαιρική πανδαισία, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ελληνικές ομάδες

bc75dc6c6b8aa737d3b66e0f7f74591e_LΜπορεί η εμφάνιση του Ατρομήτου στην πρώτη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs του Europa League να ήταν εξαιρετική πριν από 7 βράδια, ωστόσο το αμφισβητούμενο γκολ του Φαν Πέρσι έκανε το έργο της ομάδας του Περιστερίου ακόμη δυσκολότερο απέναντι στο μεγαθήριο από την γειτονική Τουρκία.

Το 0-1 του πρώτου αγώνα αφήνει λίγες ελπίδες για πρόκριση, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι διατεθειμένη να τις εξαντλήσει (απόψε, 21.00), δίνοντας τα πάντα για το… θαύμα.

4cf695c907f7473c1d48d9dc7149a538_L

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καμπάλα στη Λεωφόρο (21:00) με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ένα ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, πάντα κρύβει κινδύνους για τη ρεβάνς. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μη δέχτηκε γκολ και να απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο στη ρεβάνς είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει την πρόκριση και το γκολ.

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να έχε τα… μάτια του 14 στην άμυνα καθώς το ενδεχόμενο να μείνει πίσω στο σκορ δυσκολεύει αρκετά περισσότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το εισιτήριο των ομίλων είναι ζωτικής σημασίας για τους «πράσινους» καθώς θα αποφέρει και ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. Για το σημερινό παιχνίδι, δεν θα μπορεί να είναι έτοιμος ο Μίκαελ Εσιέν, ωστόσο κανονικά επιστρέφει ο Κλωναρίδης.

9edf233ef4a0f120ab1aa2e07307e227_L

Μετά τη νίκη του με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπρόντμπι στη Δανία για να κλείσει και τυπικά το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Εμφατική ήταν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρόντμπι πριν από μία εβδομάδα όπου έφτασε και στην ευρεία νίκη με 5-0 για να «καθαρίσει» ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ούτε με… θαύμα δεν μπορεί να μείνει εκτός ο «δικέφαλος» καθώς από αυτά που είδαμε από το πρώτο ματς, η διαφορά επιπέδου είναι αρκετά μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Δανία με στόχο να δείξει σοβαρότητα και να πάρει τη νίκη που θα μετριάσει την απογοήτευση για την ισοπαλία με αντίπαλο τη Ξάνθη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected