Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ευρωπαϊκά “θηρία” στο δρόμο του Ολυμπιακού!

champions-league-wallpaper-hdΗ κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Ολυμπιακό, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους Βαυαρούς, τους Λονδρέζους και με την κροατική ομάδα!

Κάθε άλλο παρά… καλή ήταν με τον Ολυμπιακό η κληρωτίδα των ομίλων του φετινού Champions League καθώς έφερε τους Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμέτωπους με τη Μπάγερν Μονάχου, την Άρσεναλ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Οι Βαυαροί είναι η γνωστή επιβλητική ομάδα που παίζει το γνωστό ποδόσφαιρο κάθε ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα! Απέκτησε τον Αρτούρο Βιδάλ από τη Γιουβέντους και παραχώρησε τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ είναι παλιά γνώριμη του Ολυμπιακού, έχοντας αντιμετωπίσει ξανά την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στους ομίλους. Η… ταυτότητά της παραμένει ίδια με τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο, διαθέτει ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή και παίζει γρήγορα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Ομάδα… μυστήριο είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία απέκλεισε άνετα με συνολικό σκορ 6-2 την αλβανική Σκεντέρμπεου στα πλέι-οφ. Η κροατική ομάδα είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη δεκαετία του ’90 ως Κροάσια Ζάγκρεμπ. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά, παραμένει όμως Πρωταθλήτρια Κροατίας και διαθέτει αρκετά αστέρια από την εθνική ομάδα της χώρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μάλμε

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

PSVΑϊντχόφεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Βόλφσμπουργκ

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπενφίκα

Ατλέτικο Μαδρίτης

Γαλατάσαραϊ

Αστάνα

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους

Μάντσεστερ Σίτι

Σεβίλλη

Γκλάντμπαχ

5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα

Λεβερκούζεν

Ρόμα

ΜΠΑΤΕ

6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου

Άρσεναλ

Ολυμπιακός

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσέλσι

Πόρτο

Ντιναμό Κιέβου

Μακάμπι Τελ Αβίβ

8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζενίτ

Βαλένθια

Λιόν

Γάνδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected