Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από τον Άρη στη Νίκη Βόλου!

egSsbYM566qmBz0SbNY3Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τη Νίκη Βόλου, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον Στέλιο Νάκα. Ο Στέλιος Νάκας γεννήθηκε στις 27/01/1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μαγνησιακό από όπου μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2012 στη Scoda Ξάνθη. Στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών, από όπου επέστρεψε το επόμενο καλοκαίρι, ενώ την περσινή χρονιά (β΄ μισό) έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και αγωνίστηκε στον Άρη Θεσ/νίκης. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

71671d8df7a02c69515dd2a18155f12e_L

Επόμενος ο Κολομήτρας!

Ο Άγγελος Κολημήτρας προπονείται με τη Νίκη Βόλου και είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα κυανόλευκα. Οι άνθρωποι της κυανόλευκης ομάδας θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει από την πλευρά του την επιθυμία να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου. Τα τελευταία σενάρια τον ήθελαν να δίνεται από τον Ολυμπιακό δανεικός στον Ρήγα Φεραίο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους κυανόλευκους. Ο Κολημήτρας είχε μείνει λόγω τιμωρίας εκτός για έναν χρόνο, ωστόσο έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected