Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Αποχωρεί ο Μαρκόπουλος!

11923232_739446956161952_5992558295510223378_nΓια προσωπικούς λόγους ο Αντώνης Μαρκόπουλος, αποτελεί από σήμερα το απόγευμα παρελθόν από τη Θύελλα Φιλώτα.

Ο έμπειρος επιθετικός με δήλωσή του θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Θύελλας, αλλά και οι άνθρωποι της Φλωρινιώτικης ομάδας ανταπέδωσαν αμέσως τις ευχαριστίες.

Αναλυτικά :

“Θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου… Μετά από δυο πολύ όμορφα χρόνια με πολλές επιτυχίες, ομαδικές και ατομικές θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλο αυτόν τον καιρό, διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες, φροντιστές αλλά και φιλάθλους! Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον με την συμπεριφορά μου, δεν το έκανα εσκεμμένα! Εύχομαι από καρδιάς στη Θύελλα Φιλώτα κάθε επιτυχία! θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου!

Θύελλα Φιλώτα : Αντώνη καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον ΑΡΧΗΓΟ της Θύελλας Φιλώτα Αντώνη Μαρκόπουλο που εδώ και δύο χρόνια προσέφερε και την ψυχή του στην ομάδα. Ζήσαμε πολλές μεγάλες στιγμές μαζί που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ…Για προσωπικούς του λόγους ήρθαμε σε λύση της συνεργασίας μας σήμερα το απόγευμα. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις και να ξέρεις πως θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Σου ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα…

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected