Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Δικοί του Γραμματικός και Ντόγος!

DSCN9091 DSCN9090

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κοπανού ενισχύοντας τόσο τη μεσαία γραμμή όσο και την επιθετική.

Πρόκειται για τους Λευτέρη Γραμματικό και Αντώνη Ντόγο, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν και στο σημερινό φιλικό κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας, με τον πρώτο μάλιστα να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Γραμματικός είναι 20 ετών (16/05/1995) και αγωνίζεται ως φορ αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός. Είχε δύο πολύ καλές χρονιές με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου τόσο στην Α2 Ερασιτεχνική (14 γκολ την περίοδο 2013-2014, πρώτος σκόρερ της ομάδας και 4ος συνολικά στην κατηγορία) όσο και πέρσι στην Α1 (7 τέρματα).

Ο Ντόγος είναι 27 ετών (20/05/1988) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως στον άξονα. Πέρσι βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Ακαδημία Βέροιας να τερματίσει τρίτη στον 1ο όμιλο της Α2 (9 τέρματα, δεύτερος σκόρερ της ομάδας) ενώ την περίοδο 2013-2014 φόρεσε τη φανέλα του Φίλιππου Μέσης (3 γκολ).

Με τις μεταγραφές των δύο παικτών, ο ΓΑΣ Κοπανού ενισχύεται ακόμη περισσότερη ενόψει της νέας σεζόν ενώ ήδη έχει αποκτήσει τους Δημήτρη Κελέσμητο (Θύελλα Στενημάχου), Μάκη Σπανό (Ατρόμητος Διαβατού), Έρβις Μπούφι (Φίλιππος Μελίκης), Θοδωρή Πέτγαζλη (ΑΣ Ειρηνούπολης), Μιχάλη Σπυρίδη (Άτλας Ζερβοχωρίου) και Δημήτρη Τζιβάρα (ΑΕΠ Βέροιας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected