ΕΠΣ Πέλλας

Ζάκυνθος – Δόξα Μαυροβουνίου 3-0 (photos)

DSCN4871 DSCN4873

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Δόξα Μαυροβουνίου πραγματοποίησε το πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά.

Αντίπαλος η ομάδα της Ζακύνθου, που αγωνίζεται στη Football League, ένας ομολογουμένως πολύ δύσκολος αντίπαλος για το συγκρότημα από την Πέλλα. Η αποστολή των νησιωτών βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της και μαζί με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, βρίσκονται και πολλοί υπό δοκιμή.

Ένας από αυτούς και ο Ημαθιώτης μέσος Αργύρης Μουρατίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Φιλώτα και σήμερα αγωνίστηκε βασικός αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στους παίκτες που τίθενται υπό το βλέμμα του Χαλίντ Κάραμα είναι και ο Αριδαιώτης Δημήτρης Κοβάτσης που αποτελεί κι ένα από τα ταλέντα του Νομού, με σημαντικό βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ωστόσο δεν αγωνίστηκε αφού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης. Η ομάδα της Ζακύνθου με τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Νόλη ως επικεφαλή, παρέταξε δύο ενδεκάδες ανά ημίχρονο 

DSCN4945

Στον αντίποδα, το τεχνικό δίδυμο της Δόξας Μαυροβουνίου Κουκουλής-Κοκόζογλου έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένο από τη σημερινή εμφάνιση αφού η  απόδοση των παικτών παρά τη διαφορά των κατηγοριών ήταν πολύ καλή. 

Το πρώτο μέρος τελείωσε με λευκή ισοπαλία με τη Ζάκυνθο να κάμπτει την αντίσταση της Δόξας μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και συγκεκριμένα με τον Ορφανίδη. Τα δύο επόμενα τέρματα σημείωσε ο Μπαλαμπάνος.

Συνθέσεις

Ζάκυνθος : Χαραλαμπίδης, Γραικός, Τηλιόπουλος, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Δόντσιος, Νίκιτς, Λέκκας, Ορφανίδης, Καρδάρης, Σάμαρης. Αγωνίστηκαν και οι Καραπάνος, Μπαλαμπάνος, Γεράνιος, Μπακατσέλος, Αργυρόπουλος, Καψάσκης, Παναγιωτόπουλος, Μπακάνης, Αναστασιάδης, Τσανακτσόγλου

Δόξα Μαυροβουνίου : Λεοντιάδης, Λέσι, Πολυτίδης, Σέχι, Τουρατζίδης, Παπαϊωάννου, Αλεξανδρίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτσαρίδης, Καραγκιαούρης, Μουρουζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ελέζι, Κρατζής, Κουκούλης, Μέγας, Τελιανίδης, Κουκτουράς, Παπαθανασιάδης.

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό φίλο Λεωνίδα Μαλιούφα (ορθοπεδικό ιατρό) για τη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα, που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μαυροβουνίου να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ζακύνθου που αγωνίζεται στη Football League.

Aποστολή : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected