Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Μακεδονίας – Ο Ημαθιώτης Δημήτρης Ντούφας στο Μεσημέρι!

dimitris_ntoufasΣε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Νίκη Μεσημερίου, καθώς απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο Ημαθιώτη επιθετικό Δημήτρη Ντούφα και τον 26χρονο αμυντικό χαφ Τάσο Ζήφκα.

Πρόκειται για τον 19χρονο νεαρό επιθετικό Δημήτρη Ντούφα, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα τον παίκτη, ενώ οι συστάσεις που τους είχαν γίνει, ήταν θετικές. Έτσι, προχώρησε η περίπτωση του νεαρού επιθετικού και συμφώνησαν σε όλα.

7d949e9d1dc0ed3fa5deb29f17078d09_XLΕπίσης, στο Μεσημέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος Τάσος Ζήφκας, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην Κοζάνη. Με αυτή την κίνηση, φαίνεται πως ενισχύεται σημαντικά η Νίκη Μεσημερίου στη μεσαία γραμμή, με έναν παίκτη που αναμένεται να κάνει την διαφορά.

Στο Μεσημέρι η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Καρανάσιου. Δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και όλα δείχνουν πως στην Νίκη Μεσημερίου φέτος αναζητούν μια πορεία η οποία θα είναι αντάξια της ιστορίας και της φανέλας της.

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected