Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα (0-1) Δυνατό φιλικό, πολλά τα συμπεράσματα (photos)

DSCN9112

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, όπου βρέθηκαν σήμερα ελάχιστοι φίλαθλοι, ο ΦΑΣ Νάουσα επικράτησε της τοπικής ομάδας χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Δημήτρης Καφές στο 80ο λεπτό. Ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο για τους δύο προπονητές, που πρωτίστως τσέκαραν την κατάσταση των παικτών τους αλλά και την ετοιμότητα τους 8 μέρες πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Για τους γηπεδούχους, αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Χαρίσης και Πίκος (ο δεύτερος από τη Βέροια Κ17) αλλά και οι Μιχάλης Τσιφλίδης και Άγγελος Ρόκκος (από Απόλλων Λυκογιάννης και Φίλιππο Μέσης αντίστοιχα) για τους οποίους είναι η πιθανή η ένταξη στο ρόστερ.

DSCN9107

Από την άλλη πλευρά, παρθενική εμφάνιση για τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, που επέστρεψε στην Ημαθία μετά την παραμονή για ένα μήνα στην προετοιμασία του Απόλλων Κρύας Βρύσης ενώ αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Καφές που εντάχθηκε πριν λίγες μέρες στην προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της σημερινής αναμέτρησης, το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο με εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και κύριους εκφραστές τους Νίκο Δημοσθένους και τον Δημήτρη Βούλγαρη. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σταδιακά, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών από τους δύο προπονητές και τελικά το τέρμα του Καφέ ήταν αυτό που έκρινε και το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς.

DSCN9102DSCN9098

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκιέρης Χ., Αθανασιάδης, Σερασκιέρης Δ., Φιλιππίδης, Τσακαλίδης, Πίκος, Παπακωνσταντίνου, Κωτσόπουλος, Κάσα, Δημοσθένους. Αγωνίστηκαν και οι Σταυρίδης, Φωτόπουλος, Κουλουριώτης, Ασλανίδης, Σταματίου, Παπαδόπουλος Σ., Αργυρόπουλος, Τσιφλίδης και Ρόκκος.

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Βλαχοδήμος Ζ., Ηλιάδης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Πατατούκας, Βούλγαρης, Νίκου. Αγωνίστηκαν και οι Λιακόπουλος, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Λαμπριανίδης, Παπατάνος, Παντζαρτζίδης, Ιτσκάρας, Δίντσης, Μπιγκάνος, Φύτος, Τασιώνας, Κερμανίδης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected