Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Ενίσχυση με δύο ταλαντούχους νεαρούς, αποχωρεί ο “Κατσού”

Τηλκερίδης

Δύο μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών γνωστοποίησε σήμερα η ΑΕ Χαρίεσσας, ανεβάζοντας τον αριθμό των προσθηκών στους 12.

Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, πιστή στη φιλοσοφία του προπονητή της αλλά και της διοίκησης, πρόσθεσε στο ενεργητικό της δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με πολύ όρεξη για δουλειά και μεγάλους ατομικούς στόχους.

Πρόκειται για τον 18χρονο (30/01/1997) αμυντικό του ΦΑΣ Νάουσα, Δημήτρη Χατζηγεωργίου γιος του Φίλιππου (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με θητεία στον ΦΑΣ Νάουσα) ο οποίος δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και η ΑΕ Χαρίεσσας του δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες συμμετοχές. Η έτερη προσθήκη αφορά τον 17χρονο (23/02/1998) μέσο Χαράλαμπο Τηλκερίδη (φωτ), ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία Βέροιας και στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Την ίδια ώρα, ελεύθερος έμεινε ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, ο οποίος μετά από δύο χρόνια προσφοράς στην ΑΕΧ αποχαιρετά τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο και ήδη συζητά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της ΑΕ Χαρίεσσας :

Μιχάλης Οβεζίκογλου (Ακαδημία Βέροιας), Αργύρης Σταμάτης (Θύελλα Στενημάχου), Θωμάς Σταμάτης (Θύελλα Στενημάχου), Θοδωρής Αβετίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Αντώνης Καρολίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Γιώργος Κοτσογιαννίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Νίκος Φωτιάδης (ΑΟ Φιλίας Ροδόπης), Θωμάς Γκότσης (Βέροια Κ17), Σάκης Κατσκαβέλης(Φίλιππος Μέσης), Νίκος Ζυγώνης (Θύελλα Στενημάχου), Δημήτρης Χατζηγεωργίου (ΦΑΣ Νάουσα), Χαράλαμπος Τηλκερίδης (Ακαδημία Βέροιας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected