Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (3-2) Εντυπωσιακό ματς, πολύς κόσμος και ανατροπή! (photos+vid)

DSCN9339

Θεαματικό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, μπροστά σε 200 φιλάθλους!

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σήμερα, ωστόσο στα επιμέρους τεχνικά ζητήματα, υπάρχουν ακόμη αρκετοί… αστερίσκοι όσον αφορά την ετοιμότητα ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Στα συν για τους “κιτρινόμαυρους” η φυσική κατάσταση, που τους επέτρεψε να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους και να καταφέρουν μάλιστα να πετύχουν την ανατροπή από το 0-2 του πρώτου ημιώρου. Βέβαια χρειάστηκε και η τύχη, καθώς τα δύο τελευταία τέρματα ήταν…δώρα των αντίπαλων αμυντικών, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.

Για τους “κυανοκίτρινους” και για ένα ακόμη παιχνίδι, φάνηκε η υπεροπλία σε όλες τις θέσεις αλλά και η επιθετική δεινότητα των Σάκη Παπαδή και Γκονσάλβες Ουέλινγκτον που συνδυάστηκαν άψογα στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά όμως υπήρξαν σημαντικά κενά στα μετόπισθεν, αρκετές κάθετες πάσες των αντιπάλων “μύριζαν” γκολ ωστόσο αυτά τα στοιχεία, μέσα από τη δουλειά μπορούν να βελτιωθούν και να μειωθούν στο ελάχιστο.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση προηγήθηκε στα πρώτα 30 λεπτά χάρη σε τέρματα των Παπαδή (για ένα ακόμη παιχνίδι σκοράρει και μάλιστα με χαρακτηριστικό σκάψιμο της μπάλας) και Γκονσάλβες Ουέλινγκτον από το σημείο του πέναλτι, για να πάρουν σειρά οι γηπεδούχοι και με τον Βασίλη Σιδηρόπουλο (σαν το παλιό καλό κρασί…) και δύο αυτογκόλ να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να το διατηρήσουν σε όλο το δεύτερο μέρος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου.

DSCN9328

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Ντόγος, Χαραλαμπίδης, Τζιβάρας, Αυτζής, Μπούφι, Σπυρίδης, Γραμματικού, Σιδηρόπουλος Β., Σπανός, Πέτγαζλης. Αγωνίστηκαν και οι Κοσμίδης, Στογιάννης, Κελέσμητος, Μποζίνης Κ., Κωστογλούδης, Δάιος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Τσαγκεράς, Ασλάνογλου, Στέφος, Γιάτσος, Ίντος, Ρίσσου, Κακούδης Χ., Μπάκανος, Παπαδής, Ουέλινγκτον. Αγωνίστηκαν και οι Αλμαλιώτης, Κακούδης Χ., Τσαχαλίδης, Μίσκος, Κουλιανίδης, Δασκαλίδης, Κούρτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected