Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ο “γόρδιος δεσμός” λύθηκε με Βερμάλεν!

messiΌπως στην πρεμιέρα με την Μπιλμπάο στο “Σαν Μαμές”, έτσι στο “Καμπ Νόου” με τη Μάλαγα η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0, αυτήν την φορά με σκόρερ τον Βερμάλεν

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα στο “Καμπ Νόου”, σκορ με το οποίο είχε νικήσει και την Μπιλμπάο στο “Σαν Μαμές” στην πρεμιέρα.

Τότε την λύση είχε δώσει το Λουίς Σουάρες, τώρα ο Ουρουγουανός ήταν δημιουργός, κάνοντας την σέντρα από αριστερά και αφού ο Καμενί δεν κατάφερε να διώξει, ο Τόμας Βερμάλεν με σουτ μέσα από την περιοχή λύτρωσε την “Μπάρτσα”.

Ο Βέλγος στόπερ μόλις για δεύτερη φορά ξεκίνησε βασικός σε ματς πρωταθλήματος στο “Καμπ Νόου”, ενώ τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 11 Δεκεμβρίου 2012 στον αποκλεισμό της Άρσεναλ από το Λιγκ Καπ στην έδρα της Μπράντφορντ.

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μαστσεράνο, Βερμάλεν (90′ Ματιέ), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (63′ Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ (87′ Σάντρο Ραμίρεθ), Λουίς Σουάρες.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Ανχελέρι, Ουελίγκτον (25′ Αλμπεντόσα), Μιγκέλ Τόρες, Ρέθιο, Τισόνε, Ρικάρντο Όρτα (73′ Ανιόρ), Χουάν Κάρλος, Αμραμπάτ (54′ Σάρλες), Τσοπ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected