Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας (3-3) Γκολ και θέαμα και παραλίγο…επική ανατροπή! (photos+vid)

DSCN9271Έξι τέρματα, πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και μια παρ ολίγον ανατροπή περιελάμβανε το σημερινό φιλικό προετοιμασίας στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής.

Ο τοπικός Κεραυνός, μπροστά σε 50 περίπου φίλους τους, είχε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος στο οποίο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με το 3-0 στο…τσεπάκι του φάνηκε να επιτυγχάνει μια σπουδαία αλλά και ευρεία φιλική νίκη.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Χαρίεσσας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο σκορ, ανεβάζοντας στροφές στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως ο Σάββας Αβετίδης (όπως βεβαίως και ο ομόλογος του Χρήστος Μποζίνης) προχώρησε σε πολλές αλλαγές.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν σημαντικές επιθετικές αρετές, είχαν πολύ αποτελεσματικές και γρήγορες για την εποχή επιθετικές ενέργειες, ωστόσο έδειξαν αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία, όπως άλλωστε φάνηκε από το τελικό σκορ.

Ο Κεραυνός προηγήθηκε με πέναλτι του Κώστα Ντέλλα, το οποίο κέρδισε ο Χάρης Παραστατίδης, με τον τελευταίο να πετυχαίνει τα επόμενα δύο τέρματα της ομάδας του. Η ΑΕΧ έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Κατσιγιαννόπουλου, Τηλκερίδη και Τοπαλίδη με τον δεύτερο να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” μαζί με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου που επίσης αγωνίστηκε σήμερα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καρυπίδης.

episkopi xariessa

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Θ., Ιωαννίδης Ζ., Λέσκας, Καρυπίδης, Μπάμπος, Τσεχελίδης, Τουμαράς, Ορφανίδης, Παραστατίδης, Ντέλλας. Αγωνίστηκαν και οι Δερμιτζάκης, Λύτης, Μουρατίδης, Μουζάκι, Ορδουλίδης, Δάτσης, Λιάτσος, Αδαμίδης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Σταμάτης Α., Αβετίδης, Χατζηγεωργίου, Φωτιάδης, Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Τοπαλίδης, Γκότσης, Παμπουχίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κατσιγιαννόπουλος, Χρυσαφίδης, Τηλκερίδης, Κατσκαβέλης, Διτσόλας Μ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected