Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αχιλλέας Νάουσας – Μεγαλώνει η…νεανική παροικία!

DSCN8331

Συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία η διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας και σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Καραμεταξά, “χτίζουν” την επόμενη μέρα των “κυανολεύκων”.

Η σημερινή μέρα (29/8) περιελάμβανε την οριστική κατάληξη με πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και επίσημα πλέον ανήκουν στο δυναμικό του Αχιλλέα. Πρόκειται για πέντε νεαρούς παίκτες από την περιοχή, που γεμίζουν το ρόστερ με ταλέντο και ενθουσιασμό.

Όπως μας γνωστοποίησε η διοίκηση, αποκτήθηκαν οι Γιώργος Τσακίρης (21/11/2000, αμυντικός) από Ολυμπιακό Νάουσας, Παντελής Φικιάρης (21/10/2000, τερματοφύλακας) επίσης από τον Ολυμπιακό Νάουσας, Στέργιος Καντερίτσκας (29/03/2000, μέσος) από Ακαδημία Νάουσας, Αντώνης Ψαθάς (24/11/2000, μέσος) από Ακαδημία Νάουσας και Ραφαήλ Στογιάννος (30/06/1995, μέσος) από Δόξα Νάουσας.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως αναμένεται η προσθήκη τριών ή τεσσάρων ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν ήδη στην προετοιμασία της ομάδας και έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

*οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Αχιλλέα :

Γρηγόρης Γκέτσος (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Κοσμάς (ΦΑΣ Νάουσα), Γιώργος Στογιάννης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Γιώργος Τσακίρης (Ολυμπιακός Νάουσας, Παντελής Φικιάρης (Ολυμπιακός Νάουσας), Στέργιος Καντερίτσκας (Ακαδημία Νάουσας), Αντώνης Ψαθάς (Ακαδημία Νάουσας), Ραφαήλ Στογιάννος (Δόξα Νάουσας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected