Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι μεταγραφές της προτελευταίας μέρας!

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-soccer-ball-vintage-background-image16709605Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμανουέλ Κουαματιέν Κονέ. Ο γεννημένος στις 31/12/1986 μέσος, από την Ακτή Ελεφαντοστού, αγωνίστηκε πέρυσι στον Λεβαδειακό ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Σεντάν, Ιντερνασιονάλ Κουρτέα Ντε Άρτζες, Κλουζ και ΑΣΕΚ Μιμοζά.

Χωρίς τίτλοΗ άφιξη των Ζαουάντ Ζαϊρί, Άλαν Μεντούρ στο Καϊμακτσαλάν προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής (30/08). Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του flnews.gr, η ομάδα του Ιονίου έκλεισε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από την αγορά του εξωτερικού.

Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα με καναδικό διαβατήριο, Αμράχ Λαλί!

Ο Λαλί αφίχθηκε στη χώρα μας στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Αίαντα Ευόσμου. Ωστόσο, σε ένα φιλικό προετοιμασίας με τον Καμπανιακό οι «κυανοκίτρινοι» τον παρακολούθησαν, ζήτησαν την απόκτησή του και εν τέλει η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει θητεύσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα του Καναδά και έχει υπερασπιστεί μεταξύ άλλων την εστία των Φρέιζερ Βάλει Μάρινερς και Βανκούβερ Ολύμπικς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected