Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Αγρίεψε” η Ρεάλ και ξέσπασε στη Μπέτις! (vid)

485744060Mε τρομερά γκολ και εντυπωσιακή εμφάνιση η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 5-0 την Μπέτις στο «Μπερναμπέου»! Δύο γκολάρες τους Χάμες Ροντρίγκες, άλλα δύο από τον Μπέιλ και ένα του Μπενζεμά έφεραν την 5αρα για τους Μαδριλένους.

Μετά την γκέλα με την Σπόρτινγκ Χιχόν στην πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε πάνω στην Μπέτις με 5 γκολ και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στην Primera Division.

Mόλις στο 2΄ ο Μπέιλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ύστερα από την εξαιρετική μπαλιά του Χάμες, ο οποίος στη συνέχεια πρόσφερε δύο μοναδικό γκολ στους οπαδούς της «βασίλισσας».

Στο 39΄ ο Κολομβιανός με απίστευτη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα εκεί όπου δεν πιάνεται για το 2-0, ενώ στο 50΄ με ψαλιδάκι ανέβαζε τον δείκτη του σκορ στο 4-0! Τρία λεπτά νωρίτερα ο Μπενζεμά με κεφαλιά «καθάριζε» ουσιαστικά το ματς με το τρίτο γκολ της Ρεάλ.

Η Μπέτις πάντως έχασε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής, όταν στο 60΄ ο Νάνας έπιασε το πέναλτι του Ρουμπέν Κάστρο! Το τελικό 5-0 έκανε ο Μπέιλ στο 89΄ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, αλλά στα highlights μπαίνει και το δοκάρι του Σέρχιο Ράμος στο 78΄ με ανάποδο ψαλίδι!

Απολαύστε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected