Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ο νέος προπονητής της Κέρκυρας και οι δύο νέες μεταγραφές της Ζακύνθου!

διγκοζηςΤην υπόθεση «πρόσληψη προπονητή» έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, έδωσε τα χέρια με τον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Έπειτα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τους Μπάμπη Τεννέ, Νίκο Αναστόπουλο η διοίκηση μπήκε από το Σάββατο (29/08) εκ νέου σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη. Τελικά, κατέληξε στον Άγγελο Διγκόζη. Ο 41 ετών τεχνικός εργάστηκε πέρυσι σε τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στον Τύρναβο (5 αγώνες), ακολούθως πήγε στα Τρίκαλα (9-5-1) και έκλεισε τη σεζόν στον Αιγινιακό τον οποίο καθοδήγησε σε 10 αγώνες (3-2-5). Έχει εργαστεί ακόμα σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Παναχαϊκή.

περισσότερα στο flnews.gr

kasnakidisΈπειτα από μια διετία στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπάρι (είχε δοθεί δανεικός και στη Savoia), ο Δημήτρης Βοσνακίδης επιστρέφει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο 21 ετών αμυντικός συμφώνησε με τη Ζάκυνθο, στην οποία θα αγωνιστεί μετά το πέρασμά του από τον Πανθρακικό (2011-2012).

Τελειωμένη είναι και η μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού Νίκου Κουρέλλα, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε Έβρο Σουφλίου και Αγροτικό Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected