Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας – Μήνυμα Νίκου Καρύδα

11988370_1659957127553882_5610197903023288802_nΤο δικό του προσωπικό μήνυμα έστειλε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Καρύδας. Ο νυν γυμναστής της Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκε στη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας, κάνοντας άνοιγμα σε όσους βρεθούν φέτος στην “ασπρόμαυρη” ακαδημία.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

“Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ανοίγει τις πόρτες της στους καινούργιους και στους παλιούς “λιλιπούτειους” αθλητές της. Προσωπικά, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους γονείς και τους αθλητές της Σχολής για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, και να σας εγγυηθώ ότι για ακόμη μια χρονιά θα ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα.

Ψηλότερα σε οργάνωση,σε μεθοδολογία προπόνησης, σε προπονητικές εγκαταστάσεις. Αυτή η λέξη, αυτή η έννοια, ” ψηλότερα”, θα μας χαρακτηρίζει μέσα στη φθορά του χρόνου. Η απουσία μου, για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, όπως και του Μανώλη Γιοβανόπουλου, στην ομάδα της Βέροιας, δεν θα πρέπει να θεωρείται μειονέκτημα, αλλά ένα παράδειγμα προς τους αθλητές μας, ότι οι στόχοι μας δεν έχουν όρια.

Αυτό θέλουμε κι από τα παιδιά. Στην πορεία τους προς την καταξίωση, να σηκώνουν το κεφάλι, και να κοιτάζουν κάθε μέρα πιο ψηλά. Μόνο έτσι θα φτάσουν στην κορυφή!!

Η Σχολή Ποδοσφαιρου ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ανεξάρτητα από την απουσία μας, θα στηριχτεί στους εξαίρετους προπονητές και εκφραστές της προπονητικής μας φιλοσοφίας για να συνεχίσει το δρόμο προς την κορυφή: Σταύρος Κωστογλίδης, Αντώνης Ντόγος, Αλέξης Λαφάρας, Γιώργος Νικόπουλος!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected