Κατηγορίες
Διάφορα

Στα…κόκκινα το ImathiaSportsNews, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη!

Χωρίς τίτλο1

Για μία ακόμη χρονιά, το imathiasportsnews.gr παραμένει στις επάλξεις της ενημέρωσης, με νέες ιδέες και νέους συνεργάτες!

Όπως σας έχουμε συνηθίσει τα 3.5 περίπου χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας, σε κάθε δραστηριότητα που αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το ImathiaSportsNews βρίσκεται πάντα κοντά, είτε με τη ζωντανή μετάδοση είτε με ρεπορτάζ.

Η χθεσινή live κάλυψη της κλήρωσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής κατέρριψε κάθε ρεκόρ παραπλήσιας διαδικασίας (όσον αφορά το ποδόσφαιρο στο νομό) πιάνοντας τις 4.300 περίπου επισκέψεις στο βασικό δίωρο της κλήρωσης (2170 περίπου ανά μία ώρα) και τις 5.000 περίπου συνολικά για όλο το διάστημα (τρεις περίπου ώρες)!

Δείτε την καμπύλη επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας (μετρητής ανά ώρα) :

Χωρίς τίτλο

Επόμενο μεγάλο στοίχημα της ιστοσελίδας, η κλήρωση της Γ Εθνικής (όποτε βεβαίως οριστεί από την ΕΠΟ), μία διαδικασία πανελλήνιας εμβέλειας που αναμένεται να αποτελέσει τον “Δούρειο Ίππο” για το ImathiaSportsNews ενόψει της νέας σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη για την (αυξανόμενη) στήριξη στην ιστοσελίδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες που φέτος γίνονται κρίκοι στη μεγάλη αλυσίδα της ενημέρωσης τόσο του νομού όσο και πανελληνίως

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected