Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τόπο στα νιάτα οι “κυανέρυθροι”!

1201e1fc18279ae9a33e04a5a03b5ca8_85418Την τελευταία στιγμή χτύπησε ο Πανιώνιος κάνοντας επί της ουσίας τρεις προσθήκες απλώς για να μεγαλώσει το ρόστερ του.

Η ομάδα χρειαζόταν τρίτο τερματοφύλακα. Είχαν, άλλωστε, δοκιμαστεί κατά καιρούς αρκετοί, χωρίς να πείσουν και τελικά κατέφυγε στη λύση του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Γιαννιώτης έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έμεινε εκεί. Πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα και τώρα στους Νεοσμυρνιώτες, στους οποίους πηγαίνει για δύο χρόνια με οψιόν αγοράς.

Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν ακόμη τους Κωνσταντίνο Βλάχο, που ήταν και στον αγιασμό της ομάδας, Σταύρο Μήτκα και Ηλία Πολίμο.

Ο τελευταίος είχε αποφασίσει να φύγει τον Φεβρουάριο του 2013 από τον Πανιώνιο και είχε υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σε γνώριμα λημέρια. Ο 20χρονος θεωρείται μεγάλο ταλέντο και γνωρίζει ότι στην Πλατεία μπορεί να αναδειχτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας (31/8): «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Ηλία Πολίμου, Κωνσταντίνου Βλάχου και Σταύρου Μήτκα, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Μάκης Βουκελάτος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές τίθενται άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected