Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Arsenal Soccer Schools Νάουσα – Ξεκινούν αύριο οι προπονήσεις

arsenal 1Από αύριο ξεκινούν και επίσημα οι προπονήσεις της σχολής των Arsenal Soccer Schools Νάουσας, με την ενσωμάτωση της ακαδημίας του Αίολου, οι οποίες πλέον θα γίνονται και στο βοηθητικό γήπεδο της πόλης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.

Για την διευκόλυνση της αντρικής ομάδας που η προετοιμασία της είναι καθημερινή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, οι προπονήσεις της σχολής μεταφέρονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ.

Οι προπονητές που θα αναλάβουν φέτος τη σχολή και τους μικρούς ποδοσφαιριστές είναι ο κ. Νίκος Κουμπουλής (Κάτοχος μεταπτυχιακού στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος UEFA C), ο κ. Δημήτριος Τσιούλης (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος UEFA C), ο κ. Αντώνιος Γρηγορίου (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομμοτινής, καθηγητής φυσικής αγωγής) και ο κ. Παρμενίων Μήτσικας (προπονητής ποδοσφαίρου).

Οι εγγραφές θα γίνονται στα σημεία των προπονήσεων, τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 18.00-20.00

Για πληροφορίες σχετικά με τις νέες εγγραφές καθώς και για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6936231736 (Πασχούλα Μαρία)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected