Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Σιάνης και άλλοι τρεις στον Αχαρναϊκό

188f42733540f7659392d9646eebbef9_L

Ένας ποδοσφαιριστής που βοήθησε σημαντικά στην επίθεση του Θεσπρωτού, είναι από σήμερα παίκτης του Αχαρναϊκού.

Ο Άγγελος Σιάνης, με έξι τέρματα την περσινή χρονιά στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, είναι μεταξύ των τεσσάρων παικτών που ανακοίνωσε απόψε (1/9) η ομάδα του Μενιδίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με νέες μεταγραφές συνεχίζει ο Αχαρναϊκός την ενίσχυση του ρόστερ του εν αναμονή του Κυπέλλου, αλλά και του ορισμού έναρξης του Πρωταθλήματος. Αυτή την φορά δύο νέα ανερχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Αχαρναϊκός. Δύο ταλέντα που αναδείχτηκαν από την Κ20 και συγκεκριμένα από τις υποδομές των Ακαδημιών του Αχαρναϊκού.

Ο Αναστάσιος Μαρούδας και ο Φραγκίσκος Χίος είναι δύο παιδιά που με προπονητή τον Μάκη Παπαδόπουλο στην Κ20 έδειξαν από νωρίς πως έχουν πλούσιο ταλέντο. Μάλιστα το ντεμπούτο τους στην μεγάλη ομάδα έχουν κάνει ήδη καθώς έχουν συμμετάσχει σε πολλά από τα φιλικά.

Παράλληλα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας ο επίσης νεαρός Αντώνης Αναστασίου που έρχεται από την κ20 του ΠΑΟΚ και ο Άγγελος Σιάνης από το Θεσπρωτό. Η Διοίκηση καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχαρναϊκού και τους τέσσερις νέους παίκτες που ευελπιστεί να δώσουν φρέσκο αέρα στο ρόστερ με το νεαρό της ηλικίας τους.

Τέλος ένα νέο φιλικό έχει προγραμματιστεί αυτή την φορά εκτός έδρας, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00 απέναντι στον Πανιώνιο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected