Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ο Ημαθιώτης Μπάμπης Πετράκος στην Κοζάνη!

πετρακος ζακυνθος1Εξαιρετικά σημαντική η απόκτηση του 24χρονου Ημαθιώτη μεσοαμυντικού, Μπάμπη Πετράκου για την Κοζάνη, η οποία ανακοίνωσε την Πέμπτη (3/9) κι επίσημα την απόκτησή του.

Αποτελεί ένα “εργαλείο στα χέρια του Προβίδα και αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στο χώρο του κέντρου. Οι ιθύνοντες της Κοζάνης βρίσκονταν σε επαφή το τελευταίο διάστημα με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Επισκοπής και με κίνηση ματ κατάφεραν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δεχτεί κρούση από συλλόγους της Κύπρου, ενώ είναι δεδομένο ότι και ομάδες της Football League ειχαν διερευνήσει τις προθέσεις του.

Στο πρωτάθλημα που μας πέρασε ε ο 24χρονος μέσοαμυντικός αγωνίστηκε σε 27 ματς και σημείωσε ένα γκολ.

Η Κοζάνη με την προσθήκη αυτή θα δυναμώσει πάρα πολύ στα χαφ ενώ θα έχουν κέρδος οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι νεότεροι. Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζονται στο ταλέντο, θέλουν να αναδείξουν παίκτες αλλά αυτό το σχέδιο εκτελείται άψογα όταν συνδυάζεται με την εμπειρία.

Ποιος είναι ο Μπάμπης Πετράκος

Θέση: Αμυντικός Μέσος

Ημ/νία γέννησης: 1/10/1991

Ύψος: 1.84

Προηγούμενες ομάδες: Ατρόμητος Διαβατού, Νάουσα, Πόντιοι Κατερίνης, Ηρακλής, Ζάκυνθος, Επισκοπή

Σύμφωνα τώρα με έγκυρες πληροφορίες η ενίσχυση της Κοζάνης δε θα σταματήσει εδώ. Η διοίκηση είναι έτοιμη να φέρει στην ομάδα άλλους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Με στοιχεία από το matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected