Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Κέρκυρα – Θεσπρωτός (0-0) Δείγμα θετικόν για τους φιλοξενούμενους (photos)

00Καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα για το Θεσπρωτό, απέναντι στον ΑΟ Κέρκυρα.

Το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου είχε διάρκεια 80 λεπτά και οι δύο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Θεσπρωτός, μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και άρχισε να επιδρά η κούραση, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους. Μάλιστα είχε και δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να προηγηθεί μέσα σε ένα λεπτό (47′). Ο Σαλταπίδας είχε καλό σουτ αλλά ο Τριαντάφυλλος με τα πόδια απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη, ο Καρύδης είχε την ευκαιρία του ματς καθώς αστόχησε σε σουτ εξ΄επαφής. Η Κέρκυρα, που αύριο θα γνωρίζει οριστικά σε ποια κατηγορία θα παίζει, ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά χάνοντας ευκαιρίες, όμως ο Βενέτης τρεις φορές είπε όχι σε προσπάθειες του Ζορμπά (σε δύο περιπτώσεις) και του Γεωργακόπουλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Κέρκυρα (Α.Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Μεντής, Βενέτης, Γκόμες, Ζουμπουλάκης, Κρητικός, Μακρίδης, Σουάνης, Κωτάτης, Κόντος, Λέντριτς.
Στο β’ έπαιξαν οι: Τριαντάφυλλος (65’ Σαμπανίδης), Καραγιαννίδης, Παρασκευαϊδης, Βλάχος, Ντιόγκο, Ίσερης, Καρντόζο, Ζορμπάς, Γρηγοράκης (65’ Μανωλάς), Φάμπιο, Γεωργακόπουλος.

Θεσπρωτός (Γ. Λαδιάς): Κωνσταντάκος (65’ Βενέτης), Μώκος (41’ Γεωργίου), Παντάζης, Μήτσης, Καρύδης, Α.Μητσέλος, Σαλταπίδας (50’ Μπαστάνης), Αγκιούν (41’ Ντούνης), Στεφανίδης (65’ Σ.Μητσέλος), Τζερεμές (41’ Κοζάκης), Μπαντάκ (41’ Λεοντίου).

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected