Κατηγορίες

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το pregame των αγώνων του Σαββάτου για την 1η αγωνιστική

kypello

Ξεκινά το Σάββατο (5/9) και επίσημα η ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016, με τη διεξαγωγή των πρώτων 10 αγώνων της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τη συμμετοχή 40 ομάδων από την Α1 και Α2 Ερασιτεχνική.

Το ImathiaSportsNews, όπως σας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στοχεύει και φέτος στην πληρέστερη ανάλυση των διοργανώσεων της Ένωσης μας και στα πλαίσια αυτού, παραθέτει πριν τους αγώνες και τα (καθιερωμένο πλέον) pregame, που τόσο αγαπήσατε με αποτέλεσμα πολλές φορές, να ξεπερνούν σε επισκεψιμότητα όλα τα υπόλοιπα άρθρα της ημέρας μαζί!

Για το λόγο αυτό, αρκετοί ήταν οι επιχειρηματίες της περιοχής μας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να προβληθούν μέσω του pregame, παράλληλα με τις ομάδες που υποστηρίζουν (είτε ως παράγοντες είτε ως φίλαθλοι) και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Και φέτος, με την τεράστια συμβολή των συνεργατών μας, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το επίπεδο της προετοιμασίας όλων των αγώνων της σεζόν, ενώ για ακόμη μία χρονιά, θα συνεχιστεί η πλήρης καταγραφή των στατιστικών σε όλους τους θεσμούς αλλά και η επιβράβευση των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο φέτος αυτή θα γίνει με τελείως διαφορετικό τρόπο (θα ανακοινωθεί σύντομα) καθώς πέρσι προκαλέσαμε σημαντική…βλάβη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς με το ότι βραβεύσαμε τους καλύτερους και βοηθήσαμε κάποιους συνανθρώπους μας, θεωρηθήκαμε και πάλι “κακοποιοί” και “εγκληματίες”…

Κλείνοντας και μετά τη μεγάλη η εισαγωγή στο σημερινό pregame (οφείλαμε να σας προϊδεάσουμε για το τι θα συμβεί φέτος), προχωράμε σε μία μίνι ανάλυση των αυριανών δέκα αγώνων της πρώτης φάσης, που ξεκινούν στις 17.00 :

Το σημερινό pregame είναι μία προσφορά της εταιρίας…

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

αε αλεξανδρειας Χωρίς τίτλο

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης (ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 27 χλμ): Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, κυρίως όσον αφορά το όνομα των ομάδων αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αμφότερες τη συγκεκριμένη περίοδο. Το αυριανό ματς του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο, ενώ οι δύο προπονητές θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους πλην τον Μίμη Μπενίσκου για τους “πράσινους” που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

Οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν και σε φιλικό προετοιμασίας, ένα παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο έκαστη. δείτε στιγμιότυπα από την κάμερα του embolos.gr


 

Σχοινάς Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού (Δημοτικό Σχοινά, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 21 χλμ)Μεγάλη πρόκληση για τους γηπεδούχους το αυριανό παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής που εκ των πραγμάτων είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο, πάντα ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις και αυτό επικροτείται από την πολύ καλή παρουσία των γηπεδούχων στα μέχρι στιγμής φιλικά προετοιμασίας αλλά και από την ομολογουμένως σημαντική ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποχώρησαν σημαντικά στελέχη από πέρσι, ωστόσο η διοίκησης της ομάδας φρόντισε να κινηθεί επισταμένα στις μεταγραφές και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Μοναδικοί απόντες για τον Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου οι Μάκης Πατρίκας (ανέτοιμος) και Θωμάς Τόλιος (επαγγελματικές υποχρεώσεις) σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” που θα μεταβούν στον Σχοινά χωρίς σημαντικές απουσίες.


χαριεσσα Έμβλημα Κλειδιού1

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδίου (Δημοτικό Χαρίεσσας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 57 χλμ, προϊστορία 3 ετών 3-0, 2-0, 3-1) : Αναμέτρηση που παραπέμπει στην περσινή Α1 Ερασιτεχνική για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Εθνικός από φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 μετά τον περσινό υποβιβασμό του. Το ζευγάρι που προέκυψε πρώτο από την κλήρωση της Δευτέρας (31/8), αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο φαβορί θεωρείται η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, που εκτός της διαφοράς κατηγορίας πλέον, υπερτερεί σε επιλογές για την αυριανή αναμέτρηση καθώς η ομάδα του Εθνικού (προπονητής φέτος ο Χρυσόστομος Σκεντερίδης) θα μεταβεί στη Χαρίεσσα με σημαντικές απουσίες κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

στιγμιότυπα από τη σεζόν 2012-2013 για το πρωτάθλημα :


 

Αρης Παλαιοχωριου 564405_515222621825881_844566642_n

Άρης Παλαιοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας (Δημοτικό Παλαιοχωρίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 24 χλμ) : Δύο ομάδες από την ίδια κατηγορία προέκυψε από την κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου, ωστόσο από διαφορετικούς ομίλους μετά τον καθορισμό αυτών από την ΕΠΣ Ημαθίας. Αντίπαλοι δύο “κιτρινόμαυροι”, που έχουν υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, ιδιαίτερα μετά την σημαντική ενίσχυση τους στις μεταγραφές. Σε πολύ καλή κατάσταση φαντάζει η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, που εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας ενώ στα θετικά για τον φετινό Άρη είναι η πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις. Μοναδική απουσία ο Γιώργος Γκίτσας που “κουβαλά” την περσινή τιμωρία.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Κεσίδη προετοιμάστηκε με αρκετά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι, που προέκυψαν από τις πολλές απουσίες παικτών από τα φιλικά των τελευταίων ημερών. Ωστόσο η Νέα Γενεά θα μεταβεί στο Παλαιοχώρι με όλους τους διαθέσιμους παίκτες και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν.


Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα μεσι

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης (Δημοτικό Γιαννακοχωρίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 34 χλμ, προϊστορία 3 ετών 4-2, 5-1,1-0): Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, εντούτοις φέτος τις χωρίζει μια κατηγορία μετά τον περσινό υποβιβασμό του Φίλιππου στην Α2. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο νυν προπονητής αλλά και παίκτης Παναγιώτης Καραμεταξάς, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Κώστας Κοσμάς και Χρήστος Σακελλάρης. Στην αντίπερα όχθη, ο Φίλιππος κατάφερε να κρατήσει τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν και με ελάχιστες απώλειες θα προσπαθήσει για την έκπληξη στο αυριανό παιχνίδι αλλά και την καλή πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα.

10420094_10154924937350538_7165892396442988593_n ΜΑΣ Βεργίνα

Κεραυνός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνας (Δημοτικό Επισκοπής, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 36 χλμ) : Έναρξη σεζόν και για τους δύο αυριανούς αντιπάλους, που τους χωρίζει μια κατηγορία. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, νεοφώτιστη φέτος στην Α1, στοχεύει στην καθιέρωση σε αυτήν κάτι που ισχύει και για το συγκρότημα του Πασχάλη Μελιόπουλου, που επέστρεψε στην Α2 έχοντας ως στόχο την επαναφορά του ιστορικού συλλόγου στους “μεγάλους” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe “Anfield” στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copyΓια τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τραυματίας Χάρης Παραστατίδης και οι αδειούχοι Λύτης και Ορφανίδης ενώ για τους “μπλε” εκτός θα μείνουν οι Χρήστος Αράπος, Θωμάς Μπατσίλας και Σωτήρης Μελιόπουλος.


156829_146123815438589_7204482_n 1005856_175605889306441_928475532_n

Μακεδονικός Πλατάνου – Δόξα Νάουσας (Δημοτικό Πλατάνου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 63 χλμ): Αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες της Α2 και σ αυτό το παιχνίδι, με τους “πράσινους” του Γιάννη Βασιλειάδη να υποδέχονται τη Δόξα, που φέτος έχει ανανεώσει κατά πολύ το ρόστερ της και θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Να σημειώσουμε πως ο Μακεδονικός θεωρείται κατ εξοχήν “ομάδα Κυπέλλου” καθώς σε δύο συνεχόμενες χρονιές κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “8” (αποκλείστηκε από Νηρέα) και “16” (έμεινε εκτός από τον Ατρόμητο Διαβατού) αντίστοιχα!


makroxvri δοξα λιανοβεργιου

Μακροχώρι – Δόξα Λιανοβεργίου (Δημοτικό Μακροχωρίου, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 25 χλμ) : Δύο ομάδες που πριν τρία χρόνια χώριζαν…τέσσερις κατηγορίες, αναμετρούνται φέτος για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Αντίπαλοι στους δύο πάγκους οι Μάκης Γιαννόπουλος και Σάκης Παγγούρας, παλιοί γνώριμοι από σπουδαίους αγώνες στο παρελθόν και που αμφότεροι από την πλευρά τους θα επιδιώξουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι και ταυτόχρονα την πρόκριση. Σαφές προβάδισμα για τους “ασπρόμαυρους”, που θέλουν να διακριθούν στο Κύπελλο, ωστόσο δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τους “κυανόλευκους”, που έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες.


νηρεας varvares

Νηρέας Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (ΔAK Bικέλας, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 11 χλμ): Δύο ομάδες με παρόμοια φιλοσοφία φέτος και εμπιστοσύνη σε νεαρά παιδιά, αναμετρούνται στο ΔΑΚ Βικέλας, φετινή έδρα του Νηρέα Βέροιας. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντίπαλοι και σε φιλικό παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα πριν μία εβδομάδα, με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν 2-6.


meliki Ολυμπιακός Νάουσας

Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Νάουσας (Δημοτικό Μελίκης, χιλιομετρική απόσταση αντιπάλων 43 χλμ): Επανάληψη της αναμέτρησης προ δύο ετών στο ΔΑΚ Νάουσας για τις δύο ομάδες, με τους “ερυθρόλευκους” της Μελίκης να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο ευρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι, που φέτος παρουσιάζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχοντας αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τους, θα επιδιώξουν τη νίκη πρόκριση κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη, που θα μεταβεί στη Μελίκη χωρίς τους Τάσο Μήτσικα (τραυματίας) και Δημήτρη Τσιούλη (στα σεμινάρια της Άρσεναλ στην Αθήνα)


Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου (5/9), με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 17.00 :

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδίου

Άρης Παλαιοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Μακροχώρι – Δόξα Λιανοβεργίου

Φίλιππος Μελίκης – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μέσης

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Μακεδονικός Πλατάνου – Δόξα Νάουσας

Νηρέας Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Κεραυνός Επισκοπής – ΜΑΣ Βεργίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected