Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Η παρουσίαση της ομάδας για τη σεζόν 2015/2016 (photos+vid)

DSCN9508Δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη φετινή χρονιά, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων παρουσιάστηκε στο φίλαθλο κοινό του, σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Κοινότητα Τρικάλων.

Στο πάνελ της αίθουσας βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με επικεφαλής την πρόεδρο της ομάδας κας Εύας Σαλτουρίδη, η οποία ανέλυσε το πλάνο της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν, τονίζοντας ιδιαίτερα το έτος 2012, όταν και ο σύλλογος έφτασε ένα βήμα πριν τη διάλυση του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη μηδαμινή στήριξη από πολιτεία και Δήμο ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση την παρουσία πολλών παιδιών στην Ακαδημία του συλλόγου, απ όπου οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους με στόχο την προώθηση τους στην ανδρική ομάδα.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων οι οποίοι είναι οι : Γιάννης Κιρκιλιανίδης από Εθνικό Κλειδιού, ο οποίος απουσίαζε δικαιολογημένα, Λάμπης Ασημακόπουλος από τη Ζαχάρω Ηλίας και ο Γρηγόρης Μητσιώτης (18/10/1999) αμυντικός από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των παικτών του ρόστερ, που απαριθμεί πάνω από 25 ποδοσφαιριστές, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οκτώ είναι αυτοί που προωθήθηκαν φέτος από την Ακαδημία της ομάδας.

Η λιτή εκδήλωση έληξε με την καθιερωμένη φωτογράφιση όλων των παικτών που ανήκουν στη δύναμη του συλλόγου, ενώ άπαντες μεταφέρθηκαν στο ισόγειο του κτιρίου όπου εκτίθεντο φωτογραφίες και Κύπελλο από την 50χρονη ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου.

Τι έγραψε ο Νίκος Σαλτουρίδης στη σελίδα της ομάδας στο faceobook, αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης :

Όλοι μαζί πετύχαμε αρκετά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όπως πάντα. Αυτή η προσπάθεια “μεγάλωσε” ακόμη περισσότερο την ομάδα που όλοι αγαπάμε, αλλά μας έκανε και σοφότερους. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Και υπάρχουν πολλές ενέργειες που είτε έγιναν, είτε γίνονται, είτε θα γίνουν στο μέλλον, για να καταστήσουν τον Σύλλογό μας ακόμα πιο δυνατό. Ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό με την στήριξή του, αλλά και με την σωστή συμπεριφορά του.

Είναι στόχος όλων μας, ο Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” να είναι πάντα ένα υγιές σύνολο στην ολότητά του. Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν το έργο μας και καλούμε όσους πιστεύουν ότι αξίζει να έρθουν πιο κοντά μας

Ευχαριστούμε θερμά…

δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση :

Αργύρης Τσιγγενόπουλος + “Βάλτος Boys”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected