Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου (1-1) Πολλά τα συμπεράσματα για τους δύο

28beed3738f02dc68abad195c7555200_LΦιλικό χρήσιμων συμπερασμάτων για τον Λεωνίδα Μπίλη ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η Νίκη έφερε 1-1 σήμερα το απόγευμα στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο, που προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 1ο λεπτό του β’ ημιχρόνου, ενώ ο Κυπτίου με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 56′ πέτυχε την ισοφάριση.

Στο αρχικό σχήμα, ο Λεωνίδας Μπίλης παρέταξε τον Παπουρτζή κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Αλεξανδρή, αριστερά τον Λάμπρου και στόπερ τους Ευθυμίου, Κανταρτζή. Ο Βέργος ήταν ο ανασταλτικός χαφ στη μεσαία γραμμή, σε μια θέση που έπαιζε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, μπροστά του οι Κολημήτρας, Κυπτίου, ενώ την επιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Βουρδάκης, Γκίκα στις πτέρυγες και ο Κρεββατάς στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Η Νίκη έφθασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά με μια διπλή ευκαιρία, καθώς στο 11ο, Βέργος και Κρεββατάς “σημάδεψαν” το δοκάρι, πρώτα ο αμυντικός χαφ με σουτ και έπειτα στο ριμπάουντ ο σέντερ φορ των “κυανόλευκων”. Η απάντηση λίγο μετά για τους γηπεδούχους με σουτ του Σενκάι που δεν είχε στόχο. Το πρώτο ημίχρονο είχε δυνατές μονομαχίες, όχι όμως αντιαθλητικές και λιγοστές ευκαιρίες. Στο 36′ Παπουρτζής και Λάμπρου δεν συνεννοήθηκαν καλά αλλά ο Ευθυμίου απομάκρυνε την μπάλα προ του Καραγιάννη διορθώνοντας το λάθος των συμπαικτών του.

Η Νίκη προσπάθησε να αναπτυχθεί με την μπάλα κάτω, όμως δεν έλειψαν τα λάθη και στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του Μπίλη δεν τα κατάφεραν καλά. Για την ακρίβεια το πρόβλημα εντοπίστηκε λίγο πριν ολοκληρωθούν οι φάσεις, αφού έλειψαν οι σωστές πάσες ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected