Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-3 (photos)

Χωρίς-τίτλο1

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Δυσκολεύτηκε αρκετά ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ Κουλούρας, το ρόστερ του οποίου περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια! 

Το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση δεν έλαμψε με την απόδοση του, με τον τεχνικό της ομάδας να προβαίνει σε αρκετούς πειραματισμούς στην 11άδα αλλά και στην αποστολή. Από την εξέδρα είδαν το ματς οι Ρίσσου, Ασλάνογλου και Δημήτρης Κακούδης, ενώ στον πάγκο κάθισαν οι Αλμαλιώτης, Μπάκανος και Κοτζαχρήστος.

Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν τα χαρακτηριστικά τα οποία έδειξαν σε μεγάλο βαθμό στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, που παρά το γεγονός πως τερμάτισαν στην τελευταία θέση, είχαν εξαιρετική εικόνα και ήξεραν τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σταύρος Κωστογλίδης έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, ειδικά από τη στιγμή που αντιμετώπισαν έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανούσιο, με τους 100 περίπου φιλάθλους να προσπαθούν να…θυμηθούν μια καλή ευκαιρία στις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Αλμαλιώτη στο παιχνίδι στη θέση του Ουέλινγκτον, οι φιλοξενούμενοι “πάτησαν” μπάλα, πίεσαν ψηλά και το γκολ του Χριστόφορου Γιάτσου στο 65′, έλυσε τον Γόρδιο δεσμό.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τελαυταίο σφύριγμα από τον ρέφερι κ. Λαζάρου, ο ΓΑΣ ανέβασε στροφές και έφτασε στο 0-3 χάρη σε τέρμα των Τέλη Ευθυμιάδη (72′) και Σάκη Παπαδή (87′), που συνεχίζει το απίστευτο σερί από τα φιλικά προετοιμασίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Τριανταφυλλίδης.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσικόπουλος, Τζήμας, Ποζιάδης, Χαραλαμπίδης, Σκουμπόπουλος, Καρύδας, Τριανταφυλλόπουλος, Λίπε, Ευθυμίου, Λαφτσίδης, Θυμιόπουλος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Στέφος, Βαϊναλής, Τσαγκεράς, Ίντος, Μίσκος, Κακούδης Χ. (60′ Κοτζαχρήστος), Ουέλινγκτον (46′ Αλμαλιώτης), Παπαδής, Ευθυμιάδης (78′ Κουλιανίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected