BET

Στοίχημα – Κερδίζει η Ουαλία, κόντρα στην Κροατία η Εθνική Μπάσκετ

norway_croatia_carusel1Με το δεξί έκανε πρεμιέρα στο Eurobasket 2015 η Εθνική Ελλάδος καθώς στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στα Σκόπια δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 85-65. Τα παιδιά του Φώτη Κατσικάρη παίζουν σήμερα κόντρα στη διοργανώτρια Κροατία, σε ένα σαφώς πιο δύσκολο τεστ. Εκτός από Μπάσκετ όμως το πρόγραμμα έχει και Προκριματικά Euro 2016, και αν για την Ελλάδα τα τελικά της διοργάνωσης ήταν ένα όνειρο που… πέταξε αρκετές χώρες διεκδικούν την πρόκρισή του και το ενδιαφέρον είναι αμείωτο. Εκτός από τις Εθνικές Ομάδες δράση υπάρχει τόσο στη Β’ Ισπανίας, όσο και στη Β’ Ιταλίας και στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής.

Με ψυχολογία για τη νίκη η Ουαλία

Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Ουαλίας με αντίπαλο το Ισραήλ σε απόδοση 1.86. Αν και η Κύπρος άντεξε στην πίεση της Ουαλίας για 82 λεπτά, ο Γκάρεθ Μπέιλ με τρομερό γκολ κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του για ακόμη ένα παιχνίδι, με την Ουαλία να φεύγει με τη νίκη (0-1) από το “ΓΣΠ”. Παραμένει έτσι στην κορυφή του 2ου ομίλου, αλλά και αήττητη μετά το πέρασμα εφτά παιχνιδιών, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε εξαιρετική κατάσταση η αμυντική της λειτουργία, έχει δεχθεί συνολικά μόλις δυο τέρματα, με την Ουαλία να ψάχνει σήμερα μόνο τη νίκη κόντρα στο Ισραήλ που θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι κατάμεστο. Εμφανίζεται φυσικά το ίδιο δυνατή και στην έδρα της, όπου μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα το “Cardiff City Stadium” με τον καλύτερο τρόπο. «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά, αλλιώς θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα κόντρα στο Ισραήλ. Έχουμε ωστόσο, προετοιμαστεί κατάλληλα και ξεκάθαρος στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός Κόλεμαν, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Άλεν, ενώ η συμμετοχή του Λέντλεϊ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στήριγμα η Οβιέδο, Διπλό με κάλυψη η Μαγιόρκα

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας από όπου έχουμε ξεχωρίσει 2 προτάσεις από το σημερινό μας κουπόνι.

Αρχίζουμε με τον «Άσσο» της Οβιέδο κόντρα στην Αλμπαθέτε σε απόδοση 2.10. Ένα βαθμό έχει καταφέρει να συλλέξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Οβιέδο, με αποτέλεσμα να αναζητά σήμερα με… επιτακτικό τρόπο το τρίποντο επί της Αλμπαθέτε. Στην πρεμιέρα έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας συνάντηση με τη Λούγκο, για να ακολουθήσει το ατυχές 2-0 στην έδρα της Αλαβές. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή η ομάδα “παραδόθηκε” από την αρχή, με το αυτογκόλ του Φερνάντεθ στο 6ο λεπτό να ακολουθείται από δεύτερο γκολ των γηπεδούχων έντεκα λεπτά αργότερα. Είσοδος στο αρχικό σχήμα για τον κεντρικό αμυντικό Νταβίδ Φερνάντεθ, καθώς ο Έκτορ Βερδές έχασε μεγάλο μέρος των μεσοβδόμαδων προπονήσεων.

Το δεύτερο σημείο προκύπτει από τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο Β’ – Μαγιόρκα και είναι το «Διπλό DNB» σε απόδοση 2.40. Μία από τις πιο δραστήριες ομάδες της κατηγορίας στο φετινό μεταγραφικό παζάρι αποδείχθηκε η Μαγιόρκα. 15 τα νέα πρόσωπα, με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αποκτήσει συνοχή. Στην πρεμιέρα έφυγε με το ατυχές 2-0 από την έδρα της Αλκορκόν, όμως στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε της Πονφεραντίνα, δείχνοντας σαφή σημάδια βελτίωσης. Το σημερινό ματς ενδέχεται να συνδυαστεί με το ντεμπούτο τριών εκ των τελευταίων αποκτημάτων της ομάδας, του Ιταλού επιθετικού Μπιάνκι, του κεντρικού αμυντικού Κοστάς και του μέσου Αμπντούλ Σισοκό.

Με DNB η Βιτσέντζα

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία όπου ξεχωρίζει το «Διπλό DNB» της Βιτσέντζα κόντρα στην Μοντένα σε απόδοση 2.05.Πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν η Βιτσέντζα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς (18 νίκες, 14 ισοπαλίες, δέκα ήττες) τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σέριε Β, τρεις πίσω από τη δεύτερη Φροζινόνε. Στα ημιτελικά των πλέι οφ της διοργάνωσης η Βιτσέντζα γνώρισε τον αποκλεισμό από την Πεσκάρα με συνολικό σκορ 3-2. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παρέμεινε ο Πασκουάλε Μαρίνο, ο οποίος την ανέλαβε στις 30 Οκτωβρίου του 2014.

Το συμβόλαιο συνεργασίας του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Παρελθόν αποτέλεσε ο Σμπρίσα (ΜΕ), ο οποίος μετακόμισε στη Σασουόλο έναντι 800.000 ευρώ. Τα μισά από αυτά τα χρήματα επενδύθηκαν στην απόκτηση των Μανφρεντίνι (ΑΜ) από τη Σασουόλο και Ραίσεβιτς (ΕΠ) από τη Λουτσέσε. Αφού κατάφερε και προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Νουόβα Κοσέντζα η Βιτσέντζα πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Έμπολι. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γκάτο (53’).

Over 2.5 στο Νουέβα Σικάγο – Ρίβερ Πλέιτ

Από την Αργεντινή επιλέξαμε το στοίχημα σε γκολ στον αγώνα Νουέβα Σικάγο – Ρίβερ Πλέιτ και συγκεκριμένα το Over 2.5 που πληρώνει 2.25. Πέντε αναμετρήσεις στο σημερινό “μενού” της 23ης αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής. Η Νουέβα Σικάγο φιλοξενεί τη Ρίβερ Πλέιτ, προβάλλοντας ως το απόλυτο αουτσάιντερ για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα ατυχή αποτελέσματα, με την εκτός έδρας ήττα από τη Λανούς να παίρνει τη σκυτάλη από τα κολλητά τρίποντα επί των Ουρακάν (3-0) και Κρουσέρο ντελ Νόρτε (0-1), τα μοναδικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά το σημερινό παιχνίδι είναι Must win για τη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την αγωνιστική της ανάκαμψη, αν δε θέλει να τεθεί πρόωρα εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Μία ισοπαλία και δύο ήττες συνθέτουν το σερί στην τελευταία τριάδα αγώνων πρωταθλήματος, με τους 38 βαθμούς να τη φέρνουν στο -11 από την κορυφή (έχει, βέβαια, ένα ματς λιγότερο). Αρκετές οι απουσίες για την ομάδα του Γκαγιάρδο στο σημερινό ματς, η οποία έχασε και τον αμυντικό Φούνες Μόρι (πουλήθηκε στην αγγλική Έβερτον). Λογικά ο Πιτσκουλίτσι θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Αλάριο στην επίθεση, καθώς ο Μόρα δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

turkey_ollandia_carusel

Δύσκολη αποστολή για την Εθνική – Πληθώρα προτάσεων από τη 2η μέρα

Πάμε στο Eurobasket όπου για τη 2η μέρα των αγώνων έχουμε ξεχωρίσει 3 δυνατά σημεία. Αρχίζουμε με τον αγώνα Σερβία – Γερμανία και το Under 147.5 σε απόδοση 1.90. Η Σερβία έκανε σπουδαία εμφάνιση χθες και έτσι θέλει να συνεχίσει με αντίπαλο την γηπεδούχο του ομίλου Β Γερμανία. Η Γερμανία “αγχώθηκε” κάποια στιγμή με την Ισλανδία αλλά κράτησε τη νίκη με την άμυνά της. Ιδιαίτερα κρίσιμο ματς απόψε για την Γερμανία η οποία με μια ενδεχόμενη νίκη επί της Σερβίας βάζει γερές βάσεις για πρόκριση. Η Σερβία μπορεί να είναι ικανότατη στον γρήγορο ρυθμό αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του κόουτς Τζόρτζεβιτς. Η Γερμανία παίζει παραδοσιακά αργά και σήμερα που θα λείψει και ο Μπέζινγκ αυτό ενισχύεται αφού χθες ο Γερμανός φόργουορντ έκανε μερικές ταχύτατες επιθέσεις φυσικά άστοχες. Επιλογή το Under 147.5.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σλοβενία – Γεωργία και το Over 146.5 σε απόδοση 1.93. Πάλεψε η Σλοβενία με την γηπεδούχο Κροατία αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του 41% στα εντός πεδιάς έναντι του 48% της Κροατίας. Πάντως έτρεξε πολύ και σήμερα θα μπορέσει να κάνει ανάλογο παιχνίδι με αντίπαλο την εντελώς άναρχη Γεωργία. Η Γεωργία δεν έδειξε συνοχή σαν ομάδα και ηττήθηκε από την Ολλανδία. Πιθανότατα επικρατεί η Σλοβενία αλλά δεν μπλέκουμε με νικητή ή χάντικαπ λόγω κρισιμότητας. Επιλογή το Over 146.5 που φαίνεται χαμηλό για την γρήγορη Σλοβενία και την άναρχη Γεωργία.

Στην αναμέτρηση Ουκρανία – Τσεχία θα πάμε με το +6.5 της Ουκρανίας σε απόδοση 1.91. Εξαιρετική χθες η Ουκρανία στον αγώνα με την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου D Λιθουανία. Η Τσεχία έμοιαζε σαν ομάδα ΝΒΑ αφού οι Εσθονοί πρέπει να είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Δεν θα είναι “ρόδινα” τα πράγματα απόψε για την Τσεχία και η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει τον αγώνα όπως χθες δηλαδή με πολύ σκληρή άμυνα και αργό ελεγχόμενο ρυθμό. Δύσκολα θα ξεφύγει ξ διαφορά στο ματς επομένως η επιλογή είναι Ουκρανία +6.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected