B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας – Ανακοίνωση για τους μαθητές

11870771_1652839731598955_331525285569304090_nΗ Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους τους μαθητές!

Είναι πραγματικότητα σήμερα ότι οι υποχρεώσεις των σύγχρονων μαθητών στην σχολική εκπαίδευση έχουν αυξηθεί από μικρή ηλικία. Και σίγουρα όλα είναι διαφορετικά από τα παλαιότερα χρόνια.

Αυτή η “πλούσια” σχολική ενασχόληση, σε συνδυασμό με το άγχος των γονιών για επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους, την έλλειψη ελεύθερου χρόνου στη διάρκεια της ημέρας και όλης της εβδομάδας, καθώς και η εξάλειψη της παλιάς “αλάνας”, οδηγούν στην απώλεια της παιδικής ξεγνοιασιάς στα καλύτερα χρόνια της ζωής του ανθρώπου.

Ο αθλητισμός είναι η μόνη υποστηρικτική διέξοδος των παιδιών από τη σχολική ρουτίνα που επέβαλαν στα παιδιά μας, και η μόνη πραγματική ενασχόληση, που αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας του μέλλοντος, βοηθώντας στη δημιουργία χαρακτήρων έτοιμων να παλέψουν στη ζωή και να μάθουν να σηκώνονται όταν πέφτουν “κάτω”!

Η Σχολή Ποδοσφαίρου λειτουργεί προς αυτήν την παιδαγωγική κατεύθυνση, βασισμένη στο ρητό “νους υγιής εν σώματι υγιές” και προσκαλεί γονείς και παιδιά στην Κουλούρα, καθημερινά, να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να νιώσουν ότι είναι παιδιά.

Μάθηση και Αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected