Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Relax – Το ματς της Βέροιας και το ντέρμπι του “Ολντ Τράφορντ”…γεμίζουν τη βραδιά μας!

Δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού στο Cafe “Relax”!

Στη Βέροια, η “Βασίλισσα του Βορρά” υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ περιμένει τη Λίβερπουλ σε ένα από τα πολλά αγγλικά παραδοσιακά ντέρμπι στο Νησί.

5576b46c8f8fc03e2fef6af58dc6d271_L

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στις 18:15 (Cafe Relax Κεντρικής 141, Novasports 2).

Η «Βασίλισσα του Βορρά» παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, την στιγμή, που ο «Δικέφαλος» αναζητά την πρώτη του νίκη, λίγο πριν την πρεμιέρα του Europa League.

Χωρίς… νέα προβλήματα

Μόνο οι… γνωστοί απόντες Μπαλάφας, Λόπεζ, Καλί, Γιαννούλης και Πούγγουρας θα… χάσουν το ματς για τους «κυανέρυθρους».

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Όστοϊτς, Μαραγκός, Εντεγκουέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Ιμπραΐμ, Μαζέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα, Καϊκούτ, Νέτο, Γεωργιάδης.

Με Μπερμπάτοφ στην Ημαθία

Στην αποστολή του «Δικέφαλου» για τον αγώνα με τη Βέροια είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, εν αντιθέσει με τον Μαλεζά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Γκολάσα, Σάμπο, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες , Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

f4a1e25c3584972d6fa5315b21fb0601_L

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αποτύχει να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκονται μακριά από την κατάκτηση των τίτλων. Έτσι το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ δεν αφορά απλά τους τρεις βαθμούς.

Αμφότερες θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή και να δείξουν πως φέτος μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και να ενοχλήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος.

Και οι δύο τους προέρχονται από ήττες, Η Γιουνάιτεντ έχασε στην Ουαλία με 2-1 από την Σουόνσι, ενώ η Λίβερπουλ υπέστη την ήττα – σοκ με 3-0 από την Γουέστ Χαμ. Στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θα ταξιδέψουν οι Άλεν, Κουτίνιο, Λαλάνα, Στάριτζ και Φλάναγκαν για τους «κόκκινους» που πάνε με αρκετά προβλήματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected