Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ατρόμητος Διαβατού 4-0 (photos)

DSCN9638

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στην Α1 Ερασιτεχνική η Ποντιακή Νεολαία και μάλιστα στην παρθενική της εμφάνιση από την ημέρα ίδρυσης της!

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Ατρόμητου Διαβατού, που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παρουσία αρκετού κόσμου που…περικύκλωσε το Δημοτικό Γήπεδο Αράχου και κάτω από αφόρητη υγρασία, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με στόχο την υπεροχή στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Κάτι που κατάφερε από το 10λεπτο και μετά η γηπεδούχος ομάδα και άρχισε σταδιακά να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα το πρώτο τέρμα της συνάντησης στο 16ο λεπτό, με ωραία προσπάθεια του νεοαποκτηθέντα από την ΑΕ Καψόχωρας, Φλογκέρτ Σκούρα.

Το γκολ αυτό άλλαξε εκ των πραγμάτων τις ισορροπίες, με τους φιλοξενούμενους να ρισκάρουν περισσότερο όντας πίσω στο σκορ. Ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα και το προβάδισμα των Ποντίων ήταν τελικά καταλύτης για το δεύτερο 45λεπτο, καθώς το σκορ εκτοξεύτηκε γρήγορα στο 4-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κώστας Πιπιλιάρης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του για να έρθει το εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα του Θοδωρή Αραμπατζή (θα το δείτε αργότερα στα στιγμιότυπα) στο 56′ να “τελειώσει” την υπόθεση νίκη και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Τα τελευταία 30 λεπτά είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελευταίο σφύριγμα απλά επιβεβαίωσε την επικράτηση της Ποντιακής Νεολαίας, στην πρεμιέρα της σεζόν 2015-2016.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος, Αραμπατζής (72′ Νικολόπουλος), Κίτσας Λ. (81′ Καϊρακλίδης), Κίτσας Ε., Σκούρα, Τζέπης, Πιπιλιάρης (78′ Μερόκης Μ.), Παπαδόπουλος Σ.

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Μουρατίδης, Λιλιόπουλος (77′ Οικονόμου Χ.), Δαλήγκαρος, Οικονόμου Α., Νικολαΐδης, Κωστογλίδης, Σαμψωνίδης (70′ Καραβασίλης), Ισλαμίδης, Μπουρδάνος (63′ Τσανασίδης), Τσιολάκης.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected