Γενικά

Απίστευτη είδηση! Παράγοντας ομάδας της ΕΠΣ Ημαθίας βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει στο δρόμο για το νοσοκομείο!

larnaka-gynaika-gennise-proora-sto-spiti-eno-den-gnorize-oti-itan-egkyos

Μία πραγματικά εντυπωσιακή είδηση προκύπτει από το ρεπορτάζ των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, που δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό κομμάτι αυτής!

Παράγοντας ερασιτεχνικής ομάδας του νομού μας (μας ζήτησε να μην αποκαλύψουμε το όνομα του) προέβη σε μια πραγματικά θαρραλέα πράξη, που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για την ψυχραιμία όσο και για τον τρόπο αντίδρασης του.

Η σύζυγος του, έγκυος στο τρίτο τους παιδί, βρισκόταν στις τελευταίες μέρες κυήσεως όταν ο ίδιος ενημερώθηκε από την ίδια να μεταβεί εσπευσμένα στο σπίτι την ώρα μάλιστα που έδινε το παρόν στο καθιερωμένο τραπέζι της ομάδας πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο εν λόγω παράγοντας κινήθηκε αστραπιαία, ειδοποίησε τον ιατρό που παρακολουθούσε τη γυναίκα του σε μεγάλη κλινική της Θεσσαλονίκης και αφού την επιβίβασε στο αυτοκίνητο, ξεκίνησε άμεσα για τη μεταφορά της.

Ωστόσο λίγο πριν την περιοχή της Πατρίδας, η γυναίκα του άρχισε να νιώθει πιο έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να “σπάσουν τα νερά” και να χρειάζεται άμεση φροντίδα. Ο ίδιος επικοινώνησε με τον ιατρό ο οποίος τους ζήτησε να μεταβούν άμεσα στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Λίγα χιλιόμετρα πριν την είσοδο της Βέροιας, η σύζυγος του Δ.Χ. διαπίστωσε πως το κεφάλι του μωρού είχε ήδη ξεκινήσει να φαίνεται και τότε ο σύζυγος σταμάτησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου όπου με απίστευτη ψυχραιμία, βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί ο τοκετός, μη προλαβαίνοντας πλέον να μεταβούν στο νοσοκομείο!

feet-gnap

Αμέσως επικοινώνησε με τον γιατρό ο οποίος βρισκόταν ήδη καθ οδόν για το ΓΝ της Βέροιας και του μετέφερε το συμβάν, με τον ίδιο να του ζητά να μεταβεί άμεσα εκεί για την απαραίτητη φροντίδα.

Ο Δ.Χ. μετέφερε με ασφάλεια το μωρό στο νοσοκομείο, όπου έγινε η απαραίτητη διαδικασία για τη φροντίδα μαμάς και νεογνού. Τελικά, όλα πήγαν κατ ευχή και πλέον βρίσκονται στο σπίτι παρέα με τα άλλα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Μία ιστορία που εκτός της απίστευτης πλοκής έχει βεβαίως και διδακτικό χαρακτήρα με κύριο συστατικό αυτής την ψυχραιμία που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους περιστατικά, όσο σπάνια κι αν είναι!

Να ευχηθούμε στο ζευγάρι να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας, να είναι καλότυχο (ήδη ξεκίνησε άλλωστε να προκαλεί θετικά την τύχη του!) και ευλογημένο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected