Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Μακεδονίας – Δηλώσεις του Ημαθιώτη Πάρη Ιτούδη για πρωτάθλημα και Κύπελλο

171203aa94667922d999290c0b2625d5_XLΟ «μπομπέρ» του Μακεδονικού Μοναστηρίου Πάρης Ιτούδης μιλά στο pamebala.gr για την πρόκριση της ομάδα και για τους στόχους του Μακεδονικού στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα.

Ο Μακεδονικός Μοναστηρίου, πέτυχε πέρσυ την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Το καλοκαίρι, η διοίκηση του συλλόγου έκανε πολλές κινήσεις να ενισχυθεί, να πάρει παίκτες ποιότητας και να θέσει υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά την επικράτηση του Μακεδονικού με 3-1 επί του Μαγνησιακού, οι ιθύνοντες του συλλόγου έμειναν άκρως ικανοποιημένοι και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

Ο Πάρης Ιτούδης, ο Ημαθιώτης επιθετικός του Μακεδονικού μίλησε στο pamebala.grκαι είπε τα εξής:

«Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση γιατί το κύπελλο είναι ένας όμορφος θεσμός που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει! Κοιτάμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα. Στο πρωτάθλημα στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία και από εκεί και περά όπου φτάσουμε! Μακάρι να μπορέσουμε να μπούμε στην 6αδα αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία έτσι ώστε να μπορέσουν να παίξουν όλα τα παιδιά και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να βλέπει μια καλή κ ανταγωνιστική ομάδα κ να χαίρεται γι αυτήν».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected