Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Οι προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και η παραίτηση λόγω αξιοπρέπειας!

kallitheaΗ Καλλιθέα νίκησε 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και πέρασε στους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το 0-0 στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός, προκρίθηκε και αυτός στην επόμενη φάση και θα μπει στην κλήρωση της Πέμπτης (17/9, 12.00).

Oι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τις άλλες 30 για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Πέμπτης (17/9, 12.00), στο Πάρκο Γουδή, έγιναν γνωστές. Η Καλλιθέα νίκησε 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και τον “πέταξε” εκτός συνέχειας, ενώ με το 0-0 στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός, έθεσε νοκ άουτ τους Θεσσαλούς.

Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας 2-0

Η αποβολή του Σκλιοπίδη στο 42′, στη ρεβάνς του Περιστερίου με την Καλλιθέα, αποδείχθηκε καθοριστκή για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο 30χρονος μέσος όχι μόνο άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, υπέπεσε στην ίδια φάση σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αρναρέλλης (43′), έστω με τη δεύτερη προσπάθεια (ο διαιτητής Φουκάκης {Ηρακλείου} υπέδειξε επανάληψη). Η αθηναϊκή ομάδα, που είχε αποσπάσει το 0-0 στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε το σκορ, για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 60′. Ο Αρναρέλλης από αριστερά έδωσε στον Φράγκο, ο οποίος από θέση βολής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (69′ Λουκάνοβιτς), Αρναρέλλης, Μπούζας (84′ Μπέλης), Τζάκσον (62′ Κατσικογιάννης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης (65′ Οικονόμου), Βελλίνης, Θεοδωρίδης Γ. (62′ Θεοδωρίδης Κ.), Γέσιτς, Κουτσοσπύρος (46′ Τοπούζης).

Τρίκαλα – Αχαρναϊκός 0-0

Ήταν το αουτσάιντερ, αλλά πήρε την πρόκριση. Ο Αχαρναϊκός είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα τα Τρίκαλα. Την Τετάρτη (16/9) απέσπασε 0-0 στη θεσσαλική πόλη και εξασφάλισε την πρόκριση στους “32” του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μενιδίου άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε από τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, κράτησε απαραβίαστη την εστία της και θα είναι στην κλήρωση της β’ φάσης. Η πρόκριση των “πρασίνων” αφιερώθηκε στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/9).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (49′ Βάσκεζ), Κουσκουνάς, Γκονζάλες (77′ Βανγκέλι), Γκμπαλέ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70′ Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (60′ Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Χωρίς τίτλο

Παραιτήθηκε ο Βαζάκας με αιχμές!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και τον αποκλεισμό του ΑΟ Τρίκαλα ο Γιώργος Βαζάκας δήλωνε ότι πιστεύει στην ομάδα του και ότι αυτή θα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα.

Τι μεσολάβησε και λίγο αργότερα παραιτήθηκε μόνο ο ίδιος το ξέρει. Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης προπονητής της θεσσαλικής ομάδας με δηλώσεις του στο «goaltrikala» υποστήριξε ότι δεν έφυγε από… το ημίχρονο, γιατί την αγαπάει!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν άφησα την ομάδα στο ημίχρονο με αυτά που συνέβησαν στα αποδυτήρια γιατί αγαπάω την ομάδα, για αυτό και βγήκα κανονικά στο γήπεδο. Το μόνο πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι είναι η αξιοπρέπειά μου. Ό,τι έκανα το έκανα για το καλό των Τρικάλων γιατί η ομάδα καταστρέφονταν αλλά αυτή τη στιγμή αποχωρώ, γιατί αγαπάω τα Τρίκαλα. Η ομάδα χτίστηκε από τον κ. Γιαλιά, δεν έχω κάνει ούτε μια μεταγραφή. Σε όλες τις συζητήσεις του μετέφερα πως η ομάδα θέλει χρόνο για να φτιαχτεί.

Οι παίκτες είναι όλοι καλοί αλλά όμως με τον τρόπο που λειτουργεί ο κ. Γιαλιάς με βρίσκει αντίθετο. Έχω μάθει να λειτουργώ διαφορετικά σαν προπονητής. Οι ομάδες χτίζονται, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται σούπερ. Επειδή έχω αξιοπρέπεια και επειδή είμαι προπονητής που έχει ήθος θέλω να φύγω από τα Τρίκαλα με ψηλά το κεφάλι και όπως με γνώρισαν οι φίλαθλοι των Τρικάλων. Εύχομαι ο ΑΟ Τρίκαλα να πετύχει το στόχο που έθεσε ο κ. Γιαλιάς. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου και τους εύχομαι τα καλύτερα. Ο κόσμος των Τρικάλων θα είναι μόνιμα στην καρδιά μου».

Να σημειωθεί πως μαζί με τον κ. Βαζάκα θα αποχωρήσουν και οι Λάλας και Κακαργιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected