Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Νίκη Βόλου (2-0) Πειράματα από Μπίλη, δυνατοί οι γηπεδούχοι

4d37bc9b79cf6d7957a708bc63aa6eba_LΜε 2-0 ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Δωτιέα στην Αγιά.

Με τον Λεωνίδα Μπίλη να ξεκουράζει τους βασικούς και να παρατάσσει τους υπόλοιπους παίκτες, δίνοντας τους αρκετό χρόνο και ευκαιρία να αποδείξουν την αγωνιστική τους πρόοδο, οι κυανόλευκοι έχασαν από μία ομάδα που θα τη βρούν μπροστά τους στο πρωτάθλημα. Η ήττα ωστόσο δεν πείραξε κανέναν. Άλλωστε το τεχνικό τιμ ήθελε να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα και αυτό έκανε.

“Ήταν χρήσιμο φιλικό γιατί δώσαμε χρόνο στα παιδιά. Κάποια από αυτά τα παιδιά σίγουρα έχουν μέλλον όχι μονό στη Νίκη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα”, ήταν το σχόλιο του Λεωνίδα Μπίλη μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 45′ όταν ο Βέργος πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Γρηγοριάδη, αλλά ο Τσατσαλίδης πετάχτηκε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.  Ο ίδιος παίκτης ήταν που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της Νίκης πήρε “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση και ανατράπηκε για δοθεί πέναλτι στο 48′. Ο Μπαλογιάννης που το εκτέλεσε δεν λάθεψε και έκανε το 2-0.

H Νίκη είχε ευκαιρίες στο ενεργητικό της στο πρώτο ημίχρονο με τους Μπαλαράμπε και Κόλα, αλλά ο πρώτος στο 15′ δεν σημάδεψε σωστά με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο σουτ του, ενώ η προσπάθεια του δεύτερου κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Αγιάς. Στο δεύτερο μέρος εκτός από ένα σουτ του Ευθυμίου δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει.

ΔΩΤΙΕΑΣ: Παϊτέρης (76’ Κυρανούδης), Παππάς, Κουρλός, Κόκκας (90’ Σελίμης), Καρβούνης, Τσακάλη (76’ Παραφέστας), Γούτος (57’ Ραμάι), Μπαλογιάννης, Ντάκουλας, Τσιρογιάννης (57’ Παϊτέρης), Τσατσαλίδης (76’ Καφούσιας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης, Κανταρτζής Ευθυμίου, Καρατάσιος, Λάμπρου (60′ Αναστασίου), Βέργος (60′ Αντζούρης), Κεμάλι, Γκίκας (60′ Βουρδάκης), Κόλα, Αποστολίδης (46′ Κολημήτρας), Μπαλαράμπε (46′ Αραπίτσας).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected