Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέες επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης!

2015_09_E2_LesRaquettes (7)

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο τρίτο Ε2 Πρωτάθλημα Τένις για το 2015 που διοργανώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. και διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 10 με 14 Σεπτεμβρίου.

Πρώτοι ήρθαν στα διπλά της διοργάνωσης Α16 οι δύο αθλητές του συλλόγου μας, Τρίκκας-Ψωμάς Νικόλαος και Εξιζίδης-Μάγιερ Τέιλορ, επικρατώντας στο τελικό με 6-2, 7-5 έναντι των αντιπάλων τους Πεντούση Πάρι και Μισδραχή Λέανδρο.

Πολύ καλή εμφάνιση στο Τουρνουά πραγματοποίησε και ο Μιχάλης Ανανιάδης, ο οποίος κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό των Α14, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού, και ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Τέλος, πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Γεωργόπουλος Γιάννης (Α12), Γεωργοπούλου Ναταλία (Κ12), Λούκας Στέργιος  (Α14) και Λούκα Βιργινία (Κ14)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς και τους γονείς για την αμέριστη στήριξή τους. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή Σταύρο Κουκουλομάτη για τις επιδόσεις των αθλητών.

Πηγή: http://oaav-tennis.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected