Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Και ο Μάντζιος στα “κυανόλευκα”!

3f6a66add858313825b321f8e5fc85c8_LΤο magnesiasports σας είχε ενημερώσει ότι η Νίκη Βόλου έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο για ακόμη μια μεταγραφή μετά από αυτή του Ελευθεριάδη.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με την επίσημη ανακοίνωση του Βασίλη Μάντζιου, που αγωνίζεται στην επίθεση. Κάπου εδώ το ρόστερ της Νίκης “κλείνει”, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αν δεν παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον από την κυανόλευκη ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για τον Μάντζιο:

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον Βασίλη Μάντζιο.

Ο Βασίλης Μάντζιος γεννήθηκε στις 22/06/1992 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο νεαρός επιθετικός άρχισε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αγωνίστηκε σε αγώνες με την ομάδα Κ-21. Το 2011 αποκτήθηκε από την Κ-20 του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Αιολικό (Δ΄ Εθνική) το καλοκαίρι του 2012. Τη  σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου (Γ΄ Εθνική). Το 2014 έπαιξε στους Μυρμιδόνες στο πρωτάθλημα Α΄ Ε.Π.Σ.Θ., όπου μετά από ένα βίαιο μαρκάρισμα αντιπάλου του υπέστη κάταγμα κνήμης. Μετά από (10) μήνες επιστρέφει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected