Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Επιτέλους νίκη για Τσέλσι! (vid)

zoumachΜε τον Μάικ Ντιν να αποβάλει παίκτη της Άρσεναλ, σε φάση που ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε τα πάντα και είδε μόνο κίτρινη και τον Ζουμά να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι, η τελευταία επικράτησε 2-0 στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε να πάρει… ανάσα στην Premier League, μετρώντας δύο σερί ήττες, σε ένα κλασικό ντέρμπι του Λονδίνου για γερά νεύρα. Νεύρα τα οποία αποτυπώθηκαν και στον αγωνιστικό χώρο και -δυστυχώς- έκριναν σε έναν μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις όμως μία, στο τέλος εκείνου, έμελλε να στιγματίσει τον αγώνα.

Ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε… σαματά με τον Κοσιελνί και τον συνέχισε με τον Γκάμπριελ, όλα αυτά εκτός φάσης. Κι αν ο πρώτος δεν αντέδρασε, ο δεύτερος δεν άντεξε κι απάντησε στον διεθνή Ισπανό. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάικ Ντιν, αντί να αποβάλει τον Κόστα που τα ξεκίνησε όλα, απέβαλε τον αμυντικό των «κανονιέρηδων» ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφασή του!

Από εκεί και πέρα, οι «μπλε» πήραν τα ηνία και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 53′, όταν ο Ζουμά εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φάμπρεγας και με το πρώτο του τέρμα στην Premier League, «έγραψε» το 1-0.

Στο 79′, το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έμεινε με 9 παίκτες, καθώς ο Καθόρλα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα, μία απόφαση που τουλάχιστον αυτή τη φορά ήταν σωστή… Τη νίκη της Τσέλσι υπέγραψε ο Αζάρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σουτ του να κοντράρει και να αλλάζει πορεία.

Έτσι, το… χειλάκι του «Special One» χαμογέλασε, καθώς ήρθε η πρώτη νίκη έπειτα από δύο σερί ήττες, η οποία έφερε τους «μπλε» στην 10η θέση και στο -8 από την κορυφή, με ματς παραπάνω.

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected