Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δημήτρης Πέικος : “Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Αλεξάνδρεια!”

DSCN4214

Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία από τα ερασιτεχνικά γήπεδα αλλά και με πρότερη παρουσία στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, είναι από σήμερα και πάλι μέλος της “πράσινης” ομάδας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέικο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα και θα βρεθεί και πάλι συμπαίκτης με τον Μίμη Μπενίσκο, με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στον ΦΑΣ Νάουσα στη Γ Εθνική, την περίοδο 2013-2014.

Ο 29χρονος (27/03/1986) αμυντικός αποχώρησε στις αρχές της προετοιμασίας από τον ΦΑΣ Νάουσα, με τον οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πέρσι ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, χωρίς όμως να καταφέρει να σηκώσει το Κύπελλο.

Ο Αλεξανδρινός ποδοσφαιριστής, με θητεία και στον ΓΣ Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews για τη μεταγραφή του στους “πράσινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είναι απόλυτα λογικό να είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι στην ομάδα της γενέτειρας μου. Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν, μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ΑΕ Αλεξάνδρειας να αποκτήσει και πάλι την αίγλη των προγενέστερων ετών. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα σε ιστορικές και ποιοτικές ομάδες ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος για την παρουσία μας φέτος. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα μου να εκπληρώσει στο έπακρο τους στόχους που έχει θέσει”


*η φωτογραφία του ρεπορτάζ είναι από τον περσινό ημιτελικό του ΦΑΣ Νάουσα με τον ΑΣ Ειρηνούπολης στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου (δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του αγώνα). Το στιγμιότυπο φέρει το λογότυπο του ImathiaSportsNews, δυστυχώς όμως στο δελτίου τύπου που διανεμήθηκε από τη διοίκηση σε όλα τα ΜΜΕ για τη μεταγραφή, η φωτογραφία κόπηκε στη βάση της… Το πείραμα να τοποθετήσουμε πέρσι το logo της ιστοσελίδας κάτω δεξιά στη φωτογραφία (το κάναμε ύστερα από απαίτηση πολλών ποδοσφαιριστών που ήθελαν ένα πιο “καθαρό” ενσταντανέ) δυστυχώς απέτυχε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected