Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τι δήλωσε ο Ημαθιώτης Θοδωρής Βασιλακάκης για το ματς με Ολυμπιακό

ÂÁÓÉËÁÊÁÊÇÓ ÓÉÏÂÁÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÎÁÍÈÇ(ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2014-2015) VASILAKAKIS SIOVAS OLYMPIAKOS - XANTHI (CUP FINAL 2014-2015)Στο προσεχές ματς της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Θοδωρής Βασιλακάκης. «Μας έχει περάσει νοοτροπία νικητή ο Λουτσέσκου», σχολίασε ο 27χρονος μέσος.

Αλλαγή νοοτροπίας υπάρχει στην Skoda Ξάνθη απ’ όταν ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βασιλικάκη. Ο Ημαθιώτης χαφ τόνισε μέσω της «Real News» ότι η ομάδα του θα πάει για τη νίκη στην αναμέτρηση της Τετάρτης (22/9, 20:30) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά μίλησε για:

-στην καλή πορεία της ακριτικής ομάδας που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου: «Όλα είναι θέμα ομαδικής λειτουργίας, με τον προπονητή να έχει δώσει σαφή εντολή για απόλυτη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές. Με τον Λουτσέσκου δεν υπάρχει στατικότητα και η άμυνα αρχίζει από την επίθεση. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε παντού στο γήπεδο, χωρίς να δίνουμε την άνεση στον αντίπαλο να ανοίγει διαδρόμους προς την εστία μας».

– τους στόχους στη φετινή σεζόν: «Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, όμως σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι κι αν μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό και καλύτερα έτσι, ώστε να το ευχαριστιέται περισσότερο ο κόσμος».

-το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε, από τότε που ήρθε ο Λουτσέσκου στην ομάδα μας, είτε ο Ολυμπιακός είναι απέναντι, είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Μας έχει μεταδώσει νοοτροπία νικητή και πίστη στις δυνάμεις μας, δηλαδή να παλεύουμε μέχρι το τέλος και να μην παραδινόμαστε εύκολα. Θα είναι φυσικά δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός προέρχεται από ευρωπαϊκή αναμέτρηση και το βέβαιο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν».

– το μέλλον του: «Όσο θα φοράω τη φανέλα της Ξάνθης θα είμαι αφοσιωμένος στους στόχους της. Πιστεύω ότι το εξωτερικό είναι στο μυαλό κάθε παίκτη. Αν και μ΄ αρέσει το αγγλικό πρωτάθλημα, προτιμώ το αμερικανικό που είναι ανερχόμενο, με κύριο χαρακτηριστικό το επιθετικό ποδόσφαιρο».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected