Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Το…φύλαγε για το τέλος η ΑΕ Καραϊσκάκης!

kapetanos-thumb-largeΣε μία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Τρίτη η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Κώστα Καπετάνο!

Πρόκειται για τον 30χρονο (27/10/84) αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος την τελευταία σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Football League (17 συμμετοχές/1 γκολ). Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα και είναι αδελφός του επιθετικού Παντελή Καπετάνου. Έχει αγωνιστεί για περίπου 10 χρόνια στην Α΄ Εθνική κατηγορία με τις φανέλες ιστορικών ομάδων, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων (5 συμμετοχές και 1 τέρμα). Τη σεζόν 2000/2001 έπαιξε με την Κοζάνη στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν.

Έπειτα μεταγράφηκε στον Ηρακλή (το 2003), με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 68 αγώνες, σημειώνοντας 6 τέρματα. Ακολούθησε για 1,5 χρόνο ο Πανιώνιος (24 αγώνες και ένα γκολ) και η Κέρκυρα (14 συμμετοχές με 2 γκολ). Τον Ιανουάριο του 2009 πέρασε για ένα εξάμηνο από τον Πανθρακικό (8 συμμετοχές) και έπειτα πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου (46 συμμετοχές και 8 τέρματα). Το 2011 μεταγράφηκε στον Άρη, όπου έπαιξε για 1,5χρονο (35 αγώνες/1 γκολ) και μετά επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου (38 αγώνες/9 τέρματα). Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Άρτα και έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης.

sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected