Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Επική ατάκα Προβίδα για την προετοιμασία!

a580d4ce65f073867499b062c689619b_XLΓράφει ο Δημήτρης Θεοδώρου (Ώρα για Σπορ)

«Γερά στη γη πατάει» ο 40χρονος προπονητής της Κοζάνης, που έβαλε λίγο από χιούμορ στις δηλώσεις του, μερικές μέρες πριν την πρεμιέρα.

Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έγιναν και, πλέον, οι άνθρωποι των σωματείων μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για το προσεχές σαββατοκύριακο. Στο στρατόπεδο της Κοζάνης κάνουν τον δικό τους αγώνα, για να μπορέσει η ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε έναν άγνωστο, για την ίδια, όμιλο, όπως είναι ο 1ος. Ο Γιάννης Προβίδας δεν αρνήθηκε να καταθέσει το σχόλιό του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», περιτυλίγοντάς το με μετριοπάθεια, βάζοντας όμως και μια μικρή δόση χιούμορ. Παράλληλα, κατέθεσε την άποψή του για τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει η ομάδα του στην προσπάθειά της.

«Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και πάρα πολύ δύσκολο, από τη στιγμή μάλιστα που πέφτουν οκτώ ομάδες. Για να σωθείς, θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό» τόνισε αρχικά ο 40χρονος προπονητής, για να συνεχίσει: «Κάναμε μία καινούρια ομάδα, που θα προσπαθήσουμε κάθε αγωνιστική να την κάνουμε καλύτερη. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, έτσι και η πρεμιέρα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Είναι ένας όμιλος που δεν τον γνωρίζω και αν ήταν για καλό ή για κακό η μεταφορά μας, θα φανεί στο τερέν».

Όσο για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας, ο Γιάννης Προβίδας αποκρίθηκε με σαρκαστικό ύφος: Ευχαριστιούνται μόνο αυτοί που… τρώνε φαγητό! Εγώ είμαι προπονητής και κάθε μέρα ζητάω κάτι καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μου! Ποτέ δεν θα υπάρξει μέρα που να μην ζητήσω κάτι περισσότερο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected