Ποδόσφαιρο

Μπρούνο Τσιρίλο : “Αγαπημένοι μου φίλοι, ήρθε το τέλος…”

cirillo-bruno-604x345Μετά από πολλά χρόνια καριέρας, ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο πολύπειρος πρώην πλέον αμυντικός, με πετυχημένη θητεία τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του με ένα μήνυμα στο facebook.

Σε αυτό αναφέρει τα εξής: «Αγαπημένοι μου φίλοι. Κάθε παιδί που παίζει ποδόσφαιρο έχει ένα όνειρο. Να γίνει διάσημος. Δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν. Εγώ είμαι τυχερός γιατί κατάφερα να κάνω το ποδόσφαιρο πάθος μου και όχι επάγγελμα μου.

Ποτέ δεν σκέφτηκα πως μία μέρα θα φορέσω την σπουδαία φανέλα της ΑΕΚ και θα παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και σε άλλες μεγάλες ομάδες εκτός Ιταλίας, όπως την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ αλλά και σε λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα όπως της Κύπρου και της Ινδίας.

Αποφάσισα μετά από 20 χρόνια να σταματήσω την καριέρα μου. Αφήνω τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο αλλά ευελπιστώ να παραμείνω στον χώρο γιατί πιστεύω ότι είμαι χρήσιμος και με χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα την οικογένειά μου. Τους γονείς μου τον αδελφό μου. Τους φίλους μου που με υποστήριξαν και με ενθάρρυναν. Ευχαριστώ και όλες τις ομάδες στις οποίες έπαιξα. Τους προπονητές τους γυμναστές τους γιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, όλους».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected