Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αιγινιακός (Γ Εθνική, 2ος όμιλος) – Οι μεταγραφές, οι αποχωρήσεις και το ρόστερ όπως διαμορφώθηκε

DSC_0022

Το ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στην Γ΄εθνική κατηγορία και τον 2o όμιλο γνωστοποίησε ο Αιγινιακός και το δημοσίευσε το pieriasport.blogspot.gr.

Όπως θα δείτε παρακάτω κράτησε 12 παίκτες από το περσινό ρόστερ της Β΄εθνικής κατηγορίας εκ των οποίων είναι και οι ξένοι Πέντα, Γουέλκαμ, Ντίντακ που σίγουρα θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την κατηγορία, «ανέβασε» 7 παίκτες από την ομάδα Νέων στην ανδρική και απέκτησε άλλους 9 παίκτες από τη Β΄, τη Γ΄εθνική καθώς και απο τις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες πρωταθλημάτων της περσινής περιόδου.

Δίκαια λοιπόν ο Αιγινιακός παρουσιάζεται από όλους ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ανόδου στην κατηγορία. Κάτι όμως που θα πρέπει η ομάδα της Πιερίας να διαχειρισθεί αφού έτσι θα την βλέπουν και οι…αντίπαλοι της.

Δείτε το ρόστερ ονομαστικά και πιο κάτω τον πίνακα που μας έστειλε ο Αιγινιακός και παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ισχυρό σύλλογο της Πιερίας:

1.Ντεβέσα Ντιντάκ
2. Πέντα Μαρσέλο
3.Γουέλκαμ Σάνον
4.Μουτάφσκι Ράτκο
5.Αραμπατζής Νίκος
6.Αχαλινόπουλος Κώστας
7.Γιαζιτζόγλου Παναγιώτης
8.Δεμηρτζόγλου Κώστας
9.Ζούρκος Νίκος
10.Ίτσιος Δημήτρης
11.Λιόλιος Βασίλης
12.Τόλιος Θάνος
13. Φαρμάκης Στέργιος
14. Σαββίδης Γιώργος
15.Δήμου Παύλος
16.Αχαλινόπουλος Λεωνίδας
17.Κανδυλάπτης Στάθης
18.Τοπαλίδης Μαρίνος
19.Συμεωνίδης Ανατόλης
20.Χατζόπουλος Ευθύμης
21.Πασαλίδης Τριαντάφυλλος
22.Γκουδάρας Ελευθέριος
23.Αντωνιάδης Παντελεήμων
24.Καρακατσάνης Πλάτων
25.Κωστίκος Γιώργος
26.Νικολίτσης Αστέριος
27.Γκούρτσας Δημήτρης
28.Χουσεΐνογλου Φερίτ

Προπονητής: Γιώργος Φοιρός

Γυμναστής: Γιώργος Λιόλιος

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Διονύσης Γρηγορόπουλος


Οι μεταγραφές του Αιγινιακού όπως τις κατέγραψε το ImathiaSportsNews :

Πλάτων Καρακατσάνης (Αγροτικός Αστέρας), Φερίτ Χουσεΐνογλου (Αλιάκμων Νησελίου Ημαθίας), Γιώργος Σαββίδης (FC Σέρρες), Λεωνίδας Αχαλινόπουλος (Θερμαϊκός), Ράντκο Μουταφτσίσκι (Τούρνοβο Σκοπίων), www.imathiasportsnews.grΔημήτρης Γκούρτσας (ΑΕΛ), Γιώργος Κύρου (Μακροχώρι), Παύλος Δήμου (Απόλλων Καλαμαριάς), Παντελής Αντωνιάδης (Καμπανιακός), Αστέριος Νικολίτσης (Ηρακλής Ψαχνών)

Οι αποχωρήσεις :

Αντώνης Ρίκκα (Χανιά), Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Σεντ Τρούιντεν), Βλάσης Καζάκης (Καβάλα), Φαμπίνιο (ΟΦΗ), Ορέστης Μένκα (Δόξα Δράμας), Φραντζ Μπερτέν (Μουμπάι Σίτι Ινδία), Δημήτρης Πόποβιτς (επισ. ΠΑΟΚ), www.imathiasportsnews.grΣτέφανος Πολύζος (επισ. ΠΑΟΚ), Ροντρίγκο Μπάρος (ελεύθερος), Γιώργος Κύρου (δαν. Αριστοτέλη Καταχά), Αντρέ Φερέιρα (Πορτιμονένσε), Χάβι Μπονίγια (Λεϊόα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected