Κατηγορίες
Football League

Football League – Το πρώτο ματς της χρονιάς είχε νικήτρια την Κέρκυρα στο…93′!

aok-sima-1440x764_cΟ Μάθιου Γκόμεζ λύτρωσε την ομάδα του Διγκόζη με όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στους Φαίακες ποδαρικό με το… δεξί.

Είχαμε μπει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κι όλα έδειχναν πως η Κέρκυρα θα ξεκινούσε με γκέλα το νέο πρωτάθλημα, αφού τα είχε βρει σκούρα απέναντι στην Καλλιθέα, στο ΕΑΚΚ.

Όμως, όπως φάνηκε, οι υπολογισμοί είχαν γίνει δίχως το Μάθιου Γκόμες. Αφού, στο 93′, ο Γάλλος μπακ, ξεκίνησε μια όμορφη ατομική προσπάθεια, με προσποίηση ελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο, και με το κακό του πόδι, το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στο “παράθυρο” του Κατσούλη, χαρίζοντας μια, ανέλπιστη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, νίκη στην Κέρκυρα.

Μια Κέρκυρα, που συνολικά ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, είχε συντριπτικά τη μπάλα στην κατοχή της, όμως, φαινόταν πως είχε πρόβλημα, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση.

Κι όσες φορές, 4-5, πλησίασε το γκολ, τότε, εμφανιζόταν ο Κατσούλης να βάζει στοπ.

Όμως, είπαμε, με το Γκόμες δεν τα κατάφερε, κι οι Φαίακες ξεκίνησαν τη σεζόν με το δεξί.

Για την ιστορία, η Κέρκυρα, νωρίτερα, είχε πλησιάσει στο γκολ, με τον Γκόμες στο 31′, όμως έπιασε αέρα από τη μικρή περιοχή, στο 43′ με τρομερό βολέ του Ντουαλά, με τη μπάλα όμως να περνά σύριζα από το παράθυρο του Κατσούλη, ενώ, στην επανάληψη, όπου κι άσκησε περισσότερη πίεση, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο άνοιγμα του σκορ, με το Ντουαλά στο 51′ (στοπ του Κατσούλη), τον Κόντο (στο 75′, ξανά όμως ο κίπερ της Καλλιθέας αποσώβησε) και με το Ζορμπά στο 89′, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Όσο για την Καλλιθέα, δεν είχε κάποια σπουδαία στιγμή, με τον προσανατολισμό της να’ ναι καθαρά αμυντικογενής

Τον αγώνα “σφύριξε” ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα, ενώ, βοηθοί του ήταν οι συντοπίτες του, Τζάνης και Μανούρας

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Αγγ. Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ντιόγκο, Ντατίδης (59΄ Λέντριτς), Καρντόσο, Ζορμπάς, Ντουαλά, Μακρίδης (54′ Κόντος), Γεωργακόπουλος (70′ Σουάνης).

Καλλιθέα (N. Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μούχταρης, Τσώνης, Παγώνης, Τεγούσης, Ρουσάκης, Αρναρέλλης, Μπούζας (46′ Σταματόπουλος), Φράγκος (64′ Μασένα), Λουκάνοβιτς (79′ Σμυρλής).

*corfupress.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected