Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Ο τραυματισμός Νουσιόπουλου και οι ανακοινώσεις Κεραυνού και Ποντιακής Νεολαίας

11951158_891325507604152_5369062149854382272_n

Είναι από τις στιγμές που λες “να μην συμβεί ποτέ ξανά” και η θετική κατάληξη του σημερινού περιστατικού, ανακούφισε όλους όσους ήταν παρόντες στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής.

Σε μια φάση από τις πολλές που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, ο Αλέξανδρος Νουσιόπουλος της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, χτύπησε στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να “παγώσει” όλο το γήπεδο.

Ο νεαρός αμυντικός ένιωσε ζαλάδες, εξ αρχής το μυαλό όλων πήγε στο κακό και άμεσα ο ιατρός αγώνα (ευτυχώς ο Κεραυνός έχει προνοήσει φέτος και διαθέτει σε κάθε εντός έδρας αγώνα) είχε τις απαραίτητες γνώσεις και διέταξε την άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο, η οποία έγινε με φροντίδα των γηπεδούχων.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, ο Αλέξης θα παραμείνει προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και θα διανυκτερεύσει υπό την παρακολούθηση των ιατρών.

Οι δύο ομάδες έσπευσαν να μας στείλουν ανακοινώσεις για το συμβάν, τις οποίες και παραθέτουμε :

Κεραυνός Επισκοπής :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται στον ποδοσφαιριστή Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, Αλέξανδρο Νουσιόπουλο περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα, συγχαίρουμε και τις δύο ομάδες για το πολύ υψηλό θέαμα που παρουσίασαν, παρά το εξαιρετικά βαρύ τερέν.”

Ποντιακή Νεολαία Αράχου :

“Οι σκέψεις όλων στην ομάδα μας είναι μαζί με τον Αλέξανδρο, του οποίου ευχόμαστε να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του και να είναι αυτός ο τελευταίος τραυματισμός στην καριέρα του. Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κεραυνού καταρχήν για την παρουσία ιατρού κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά δεύτερον, για τη βοήθεια στη μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς η αποστολή της ομάδας μας μετέβη στην Επισκοπή με λεωφορείο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected