Κατηγορίες
Football League

Football League – ΑΕΛ με…φόρα στην πρεμιέρα!

aelΗ ΑΕΛ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Football League κόντρα στη Λαμία, επικρατώντας με 3-0. Δύο γκολ από τον Μαρουκάκη στο ντεμπούτο του. Το κερασάκι στην τούρτα από τον Μπουντόπουλο στις καθυστερήσεις.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Football League η ΑΕΛ. Στην επιστροφή της στο AEL FC Arena στην Κούγια πλέον εποχή, επικράτησε με 2-0 της Λαμίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Μαρουκάκη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα.

Η βροχή στη Λάρισα επιβάρυνε αρκετά τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές από την αρχή του αγώνα. Η μπάλα συχνά “κόλλαγε” στο χορτάρι με αποτέλεσμα τα λάθη να είναι αρκετά στο χώρο του κέντρου. Αν και η Λαμία μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, τελικά η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 18′. Ο Ουρτάδο έκανε το σουτ, η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και δυσκόλεψε τον Ρίζο, κάτι που επωφελήθηκε ο Μαρουκάκης κι από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο 24′ η Λαμία κατάφερε να σκοράρει, όμως ο ρέφερι σωστά ακύρωσε το γκολ καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ενγκουέμ στον Καβουσάκη. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Μαρουκάκης και πάλι με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ενγκουέμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό φυσικά επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου που από το 70′ και μετά φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μπουντόπουλος στις καθυστερήσεις του αγώνα, γράφοντας το 3-0 μετά από δοκάρι του Κουτσιανικούλη.

Οι συνθέσεις

Λάρισα (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο (66′ Καπός), Ροβίθης (72′ Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (72′ Μπόγιοβιτς).

Λαμία (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης (81′ Πίντο), Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς (56′ Καραλής), Ν’ Γκουέμ, Καραγιάννης (62′ Τριανταφυλλάκος), Σερτζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected