Super League 1

Super League – Καλλονή βγαλμένη από…Premier League, διέλυσε τον Παναιτωλικό!

kalloniΑπίστευτα πράγματα από την ΑΕΛ Καλλονής στο όμορφο νησί της Λέσβου και ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να κάνει νίκη στο πρωτάθλημα!

Τη μεγαλύτερη νίκη της στη Super League και παράλληλα την πρώτη της για φέτος πέτυχε η Καλλονή διασύροντας με 5-1 στη Μυτιλήνη τον Παναιτωλικό. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Ελλακόπουλος, Αντέτζο και Μανούσος, ενώ άλλα δύο πρόσθεσε ο Γεωργίου. Ο Πάουλο πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Αγρινιώτες

Το ματς στη Μυτιλήνη κόντρα στον Παναιτωλικό θα το θυμούνται για χρόνια οι φίλοι της Καλλονής. Η ομάδα του Θαλή Θεωδορίδη έκανε “σεφτέ” στις νίκες για τη φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα πέτυχε και τη μεγαλύτερη νίκη της στην ιστορία της στην Super League διαλύοντας με 5-1 τους Αγρινιώτες.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα οι Νησιώτες έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Στην πρώτη τους φάση στο ματς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τονΕλλακόπουλο. Αρχικά οΜανούσος έκανε το σουτ, ο Στεφανάκος έδιωξε, όμως ο Ελλλακόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό βραχυκύκλωσε τον Παναιτωλικό που έδειχνε χαμένος στον αγωνιστικό χώρο από εκεί κι έπειτα. Στο 22′ η Καλλονή διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μάκου κι από κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό σουτ από τα πλάγια της περιοχής σημείωσε το 3-0. Παρά το προβάδισμά της η Καλλονή δεν σταμάτησε εκεί. Στο 34ο λεπτό ο Αντέτζο με κεφαλιά από σέντρα του Τσαμπούρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected