Super League 1

Super Leaugue – Τόσες φάσεις αλλά δεν υπήρξε νικητής!

hra_skodaΣε ένα επεισοδιακό -στα τελευταία λεπτά- ματς Ηρακλής και Ξάνθη μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1). Πάλι χωρίς νίκη ο Γηραιός (μετρά μόνο αυτή της πρεμιέρας) που είχε και δοκάρι, “τσίμπησαν” βαθμό οι Ακρίτες. ΧΑΜΟΣ με τον έξαλλο Σολτάνι που άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, καθώς ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν έδινε πολλές επιλογές στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Λουίτζι Τσέναμο.

Μετά το 25ο λεπτό η Ξάνθη ανέβασε την απόδοσή της και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Οβίντιου Χερέα και Καρίμ Σολτάνι, αλλά ο Ντούσαν Περνίς αρνήθηκε το γκολ. Στο 41′ ο Τσέναμο θέλησε να… κλέψει τη δόξα από τον Σλοβάκο γκολκίπερ του “Γηραιού”, αφού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα αρκετά φιλόδοξο σουτ του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά, πήρα τα ηνία του αγώνα και κυνήγησε το γκολ. Η πίεση “απέδωσε καρπούς”, αφού στο 62′ ο Αντριάν Λουσέρο έδωσε προβάδισμα στους Ακρίτες. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Σολτάνι συνεργάστηκε με τον Βασιλακάκη, ο οποίος έστρωσε στο Λουσέρο κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Απόστολο Βέλλιο και Παύλο Κυριακίδη. Εννιά λεπτά αργότερα ο Έλληνας τεχνικός δικαιώθηκε για την επιλογή του, αφού ο Βέλλιος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε για τον “Γηραιό”. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να γίνει και ο λυτρωτής λίγο μετά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και κατέληξε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το ματς κύλησε χωρίς άλλη μεγάλη φάση και το 1-1 ολοκλήρωσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, αλλά ο κακός χαμός έγινε στο 82′ όταν ο Σολτάνι δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Λάζαρ και “τρελάθηκε”. Επιτέθηκε στον αντίπαλο, δέχθηκε απανωτά δύο κίτρινες και χρειάστηκαν τα… σπρωξίσματα του Κασναφέρη για να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected